:

Vad säljer Jula?

Innehållsförteckning:

 1. Vad säljer Jula?
 2. Vad kommer Jula ifrån?
 3. Finns Jula i Danmark?
 4. När ska Stinsen rivas?
 5. Var ligger nya Häggvik?
 6. Vad heter julas ägare?
 7. När kom Jula?
 8. Finns Jula i Finland?
 9. När öppnade Stinsen?
 10. Vad hände med Stinsen?

Vad säljer Jula?

Våra kategorier
 • Verktyg och maskiner.
 • Bygg och färg.
 • El och belysning.
 • Kläder och skydd.
 • Trädgård.
 • Fritid.
 • Bil och garage.

Vad kommer Jula ifrån?

På gården Jultorp i utkanten av Varaslätten i Västergötland har historien om Jula sin början. Det är en framgångssaga präglad av nyfikenhet, drivkraft och stark entreprenörsanda.

Finns Jula i Danmark?

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Detta erbjuds via en stark e-handel och totalt 101 varuhus, 54 i Sverige, 34 i Norge och 13 i Polen. ... i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har också försäljning via webbutik.

När ska Stinsen rivas?

Sedan 2013 har det byggts 1,3 miljoner kvadratmeter ny köpcentrumyta i Sverige. Nu kämpar aktörerna istället mot minskande besökstal och till 2025 spår HUI att uppemot ett tjugotal köpcentrum kan stänga.

Var ligger nya Häggvik?

Alma Property Partners och Mässing Properties etablerar närmare 30 000 kvm handel inklusive restauranger, gym och vård i Häggvik, Sollentuna. Foto: Pressbild. Handelsplatsen Häggvik kommer att i november välkomna butiker som Willys och Citygross när destinationen invigs i november 2020.

Vad heter julas ägare?

Jula Holding Ab Jula AB/Parent organizations

När kom Jula?

Jula startades 1979 på gården Jultorp i Västergötland.

Finns Jula i Finland?

Under 2022 planerar Jula att lansera både e-handel och det första varuhuset i Finland. Var i Finland det första varuhuset kommer att ligga vill Joachim Frykberg inte avslöja ännu.

När öppnade Stinsen?

Invigdes 1995 – präglat av stor framtidsanda När Stinsen stod klart 1995 skrev SvD om ett köpcentrum fullt av framtidsanda som skulle bli en tuff konkurrent för omkringliggande centrum i Sollentuna, Kista och Järfälla. ”Stinsen är det enda rent kommersiella centret i Sverige.

Vad hände med Stinsen?

Avveckling. Stinsen bytte ägare under 2016 och den nya ägaren, Magnolia Bostad AB, lämnade under 2016 in en ansökan om att riva köpcentrumet och istället bygga bostäder på platsen. Under 2017 arbetade den nya fastighetsägaren och Sollentuna Kommun fram ett förslag till ny detaljplan för området.