:

Kan man hitta barn på hitta se?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man hitta barn på hitta se?
  2. Hur kommer man med på Hitta se?
  3. Är hitta se lagligt?
  4. Vem äger det här numret?
  5. Varför är jag inte med på hitta?
  6. Var får hitta se sina uppgifter från?
  7. Vad har hänt med hitta se?

Kan man hitta barn på hitta se?

Hitta.se och Eniro kontrollerar inte om numret tillhör en minderårig. De får uppgifterna direkt från leverantörerna och allt läggs ut automatiskt. – Vi får inte personnummer på alla och kan därför inte selektera ut de minderåriga, säger Emma Grönlund som är pressansvarig på Eniro.

Hur kommer man med på Hitta se?

Du kan enkelt ändra sina uppgifter på hitta.se. Använd nedan länk, sök upp din uppgift och välj sedan "redigera". Anledningen till varför vi inte har möjlighet att ändra andra uppgifter än ovan nämnda beror på att uppgifterna är myndighetsuppgifter. Bra att veta när du vill ändra ditt telefonnummer hos oss!

Är hitta se lagligt?

Nej. Sajter som Eniro, Hitta, Lexbase, Ratsit och Merinfo med flera har något som kallas för utgivningsbevis. Det gör att dessa sajter inte påverkas av dataskyddsförordningens bestämmelser, vilket i sin tur gör att Integritetsskyddsmyndigheten inte kan hjälpa dig.

Vem äger det här numret?

Sök numret här på Eniro och ta reda på vem som ringde. Många nummer har vi, men inte alla, så hjälp gärna till och rapportera ett okänt nummer så hjälper du andra att slippa ovälkomna samtal.

Varför är jag inte med på hitta?

Varför finns mitt nummer inte hos Hitta och andra nummerupplysningstjänster? Sedan 2018 skickar vi inte längre nya telefonnummer till nummerupplysningstjänster per automatik. Så om du vill att ditt nya nummer ska synas på till exempel hitta.se och Eniro måste du aktivt välja det.

Var får hitta se sina uppgifter från?

Information om vindförhållanden hämtas från SMHI.

Vad har hänt med hitta se?

Sommaren 2017 sålde Schibsted hela sitt innehav i bolaget till företagets VD Alexander Hannerland, investeraren Stefan Tocca samt den brittiska investeringsfonden Sprints Capital Management. Verksamheten bedrivs i bolaget hittapunktse AB.