:

Finns släp?

Innehållsförteckning:

  1. Finns släp?
  2. Finns släp Växjö?
  3. Hur länge får man låna IKEA släp?
  4. Hur lång tid tar hemleverans från IKEA?
  5. När kommer varan till IKEA?
  6. Kan man beställa från IKEA?
  7. Kan man avboka Freetrailer?

Finns släp?

Välkommen! Hos oss kan ni hyra de flesta släptyper men också de bästa och billigaste släpen i Växjö. Om intresse finns så säljer jag reservdelar (släp) närmare information och priser ges per telefon kontakt.

Finns släp Växjö?

Du kan hyra släp på två av våra stationer i Växjö. Kontakta stationen eller använd vår webbokning för att boka ett släp som passar dina behov. OKQ8 är en av landets främsta aktörer av släpvagnar med över 300 uthyrningsplatser. Vi finns här för dig när du behöver lite extra lastutrymme till dina tillfälliga äventyr.

Hur länge får man låna IKEA släp?

Du kan hämta upp släpet gratis så länge IKEA är öppet och använda det tills dagen därpå, en timme efter IKEA har öppnat. Behöver du släpet längre, då kostar det 199 kronor att förlänga hyresperioden. Släpet måste återlämnas på samma plats där det hämtades upp.

Hur lång tid tar hemleverans från IKEA?

Leveranstid: Från 3 dagar, beroende på produkternas tillgänglighet och var du bor.

När kommer varan till IKEA?

Hur lång leveranstid har ni? Beställning via IKEA.se från 3-10 dagar*, varorna levereras direkt från vårt centrala lager hela vägen hem. Vid leverans ifrån ett varuhus är leveranstiden baserad på hur långt man som kund har till butik.

Kan man beställa från IKEA?

Handla hemifrån Oavsett om du väljer att handla online på vår hemsida, lägga en beställning i vår IKEA app eller kontakta vår kundservice så har du möjlighet att välja mellan olika leveransalternativ. Vilka leveransalternativ som är tillgängliga för dig ser du när du anger ditt postnummer i varukorgen.

Kan man avboka Freetrailer?

Om du skulle få förhinder och inte kan hämta din Freetrailer till avtalad tid har du möjlighet att avboka din reservation senast en timme innan din upphämtningstid och blir då endast debiterad eventuell reservationsavgift.