:

Vad kostar glasögon närsynt?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar glasögon närsynt?
  2. Vad kostar ett par terminalglasögon?
  3. Vad kostar det att köpa ut glasögon Synsam?
  4. Är Specsavers glas bra?
  5. Vad har Specsavers för glas?
  6. Hur dyra får terminalglasögon vara?

Vad kostar glasögon närsynt?

Enkelslipade glasögon kostar från 1000 kr hos oss. När det gäller glasen har vi tre olika enkelslipade glas: Tailored, Comfort och Standard. I alla våra enkelslipade glas ingår antireflexbehandling och repskydd, Tailored- och Comfort-glasen har dessutom en nanobehandling som ger skydd mot smuts och vatten.

Vad kostar ett par terminalglasögon?

Synundersökningar ska göras regelbundet eller om nya besvär som kan kopplas till arbetet framför skärmen uppstår för att säkerställa en god ögonhälsa. Terminalglasögon är alltså ett arbetsredskap och ska vara kostnadsfria för arbetstagare.

Vad kostar det att köpa ut glasögon Synsam?

Räkna ut din månadskostnad
Pris per glasögon efter kampanjrabattMånadskostnad per par
upp till 1.000 kr45 kr
1.501 - 2.000 kr120 kr
2.0 kr150 kr
2.501 - 3.500 kr190 kr

Är Specsavers glas bra?

Så mer än 6.000 kr för två par glasögon som jag inte kan använda. Vid besök hos annan kedja så fick jag ett par som funkade direkt och utan träning. Vid jämförelse av recepten så är de väldigt olika. Jag kommer aldrig rekommendera någon att gå till Specsavers!

Vad har Specsavers för glas?

Specsavers erbjuder vi olika progressiva glas: Standard, Premium, Elite och Ultimate. När du besöker oss hjälper vår optiker dig att hitta det glasalternativet som passar just dig bäst.

Hur dyra får terminalglasögon vara?

Om undersökningen visar att du behöver det, har du rätt till terminalglasögon som är anpassade för ditt bildskärmsarbete (Arbetsmiljöverkets föreskrifter AFS1998:5). Glasögonen ska vara arbetsredskap och innebär inga kostnader för dig. Arbetsgivaren betalar både synundersökningen och för grundutförande av glasögon.