:

Hur kontaktar man XXL?

Innehållsförteckning:

 1. Hur kontaktar man XXL?
 2. Hur många XXL butiker finns i Sverige?
 3. Vad säljer XXL?
 4. Vad händer om man inte hämtar ut paket XXL?
 5. Hur kontaktar jag Amazon Sverige?
 6. Vilket land kommer XXL från?
 7. Hur lång leveranstid har XXL?
 8. Hur länge håller presentkort XXL?
 9. Hur fungerar Amazon Prime?
 10. Var har Amazon lager?
 11. Vem äger XXL?
 12. Hur går XXL?
 13. Får man ta med hund in på XXL?
 14. Hur lång tid gäller ett presentkort?
 15. Hur kontaktar man Wish?
 16. Är Wish produkter äkta?

Hur kontaktar man XXL?

Kundservice - Kontakta oss Använd vårt kontaktformulär nedan så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt. Du kan även kontakta oss på [email protected]xxl.se eller via vår chatt under följande tider: måndag-torsdag 08.15-16.00, fredag 09:00-15:00.

Hur många XXL butiker finns i Sverige?

XXL grundades i Norge år 2000 av Öyvind Tidemansen. I Sverige öppnade man sitt första varuhus i Bromma år 2010. Idag har vi 85 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. 28 av dessa varuhus finns i Sverige.

Vad säljer XXL?

Sport & bollspel
 • Innebandy.
 • Golfutrustning.
 • Racketsport.
 • Övrig sport.

Vad händer om man inte hämtar ut paket XXL?

För paket som du som kund inte löser ut inom 14 dagar och återsänds till XXL Sport & Vildmark debiterar vi dig 299 kr (SEK) för administration, frakt, returfrakt och hantering.

Hur kontaktar jag Amazon Sverige?

amazons kundtjänst telefonnummer: +1-888-280-4331. amazons kundcenter öppettider: 24/7.

Vilket land kommer XXL från?

XXL är en norsk sporthandelskedja, grundad år 2001, med 31 butiker i Norge, 26 i Sverige, 17 i Finland och 5 i Österrike.

Hur lång leveranstid har XXL?

Leveranstiden (inklusive speditörens tid att leverera din beställning) tar normalt inte mer än 1-7 dagar över hela landet när vi skickar din beställning till närmaste utlämningsställe. Det kan i enstaka tillfällen ta några dagar extra under stora kampanjer och varuhusöppningar.

Hur länge håller presentkort XXL?

Hur länge gäller mitt presentkort? I tio år, om inget annat står angivet på kortet. Kontrollera giltighetstiden noga.

Hur fungerar Amazon Prime?

Streamad film: Med Amazon Prime får man tillgång till tusentals filmer, tv-serier och serier som filmats exklusivt för Amazon Prime. På så vis liknar Amazons Prime Video Netflix i mångt och mycket. Man kan streama till tv:n, datorn, mobilen eller surfplattan.

Var har Amazon lager?

I början av augusti bekräftade logistikbolaget Kuehne Nagel att Amazon öppnar ett 15 000 kvadratmeter stort lager i Eskilstuna logistikpark. Kuehne Nagel är det bolag som Amazon anlitat för att sköta företagets logistik den amerikanska e-handelsjätten öppnar sin sajt i Sverige.

Vem äger XXL?

Största ägare är Øivind Tidemandsen med 24,19% av aktiekapitalet, st aktier till ett värde på knappt 3 miljarder NOK per 6 november 2017.

Hur går XXL?

Den norska sportkedjan XXL:s jämförbara försäljning har minskat med ett tvåsiffrigt procenttal under de senaste dagarna. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. XXL skriver i sin lägesuppdatering med anledning av covid-19 att försäljningsutvecklingen fram till de senaste dagarna annars varit "stabilt positiv".

Får man ta med hund in på XXL?

Ja, det kan du.

Hur lång tid gäller ett presentkort?

Använd ditt presentkort eller tillgodokvitto inom giltighetstiden. Företaget bestämmer hur länge ett presentkort är giltigt. Om giltighetstiden inte är angiven är det giltigt i tio år. Du kan inte räkna med att kunna använda presentkort och tillgodokvitton om butiken upphör, går i konkurs eller byter ägare.

Hur kontaktar man Wish?

Om du inte har ett Wish Local-konto eller åtkomst till Wish Local-appen kan du kontakta oss via e-post på [email protected]wish.com. Om du är en kund hos Wish och har frågor om din beställning ber vi dig kontakta Wish Support för omedelbar hjälp via knappen Kundsupport på fliken Konto i Wish-appen.

Är Wish produkter äkta?

Som konsument har du inga rättigheter När du köper saker från Kina gäller inte svensk konsumentlagstiftning och heller inte svensk marknadsföringslag. Eftersom Wish bara är en plattform vet du inte säkert vem du egentligen handlar av. Det är också mycket svårt att komma i kontakt med Wish.