:

Vad är en Företagsbiljett Filmstaden?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en Företagsbiljett Filmstaden?
  2. Kan man lämna tillbaka biobiljetter?
  3. Hur bokar man biobiljetter?
  4. Hur länge varar presentkort på Filmstaden?
  5. Vad kostar en biobiljett 2020?
  6. Var gäller Filmstadens presentkort?
  7. Kan man använda bio presentkort på SF Anytime?
  8. Vad kostar en biobiljett vuxen?

Vad är en Företagsbiljett Filmstaden?

En Företagsbiljett är en biobiljett som säljs till företag med ett rabatterat pris. Den finns att få som en tryckt biljett eller som digitala värdekoder som skickas ut med sms eller e-post. Mottagaren löser in Företagsbiljetten eller värdekoden mot ett ordinarie biobesök.

Kan man lämna tillbaka biobiljetter?

Kan jag avboka eller boka om mina betalda biobiljetter? Det går bra att återlösa dina biljetter i kassan på en valfri Filmstaden-biograf fram till 15 minuter innan filmstart.

Hur bokar man biobiljetter?

När du köper biljett på www.svenskabio.se, www.filmstaden.se eller i Filmstadens app får du en köpbekräftelse till din e-postadress. Din e-biljett hittar du i telefonen genom att klicka på länken ”Se dina biljetter” i bekräftelsemailet eller i bifogad pdf. Biljetten scannas från mobilen på biografen.

Hur länge varar presentkort på Filmstaden?

Ge bort en bioupplevelse till någon du bryr dig om! Ett presentkort på bio passar för alla tillfällen och är alltid lika uppskattat! Du laddar kortet med pengar som sedan kan användas till biobiljetter, popcorn, godis och mycket mer hos Filmstaden, Svenska Bio och Cinemascenen. Presentkortet är giltigt i två år.

Vad kostar en biobiljett 2020?

I dag kostar en biobiljett mellan 1 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.

Var gäller Filmstadens presentkort?

Ett Presentkort kan ej lösas in mot kontanter, ej heller helt eller delvis återköpas. Du kan, förutom här på filmstaden.se, köpa presentkort i samtliga Filmstadens biografer. Men även på Svenska Bios och Cinemascenens biografer, Pressbyrån*, 7-Eleven*, Direkten*, Coop, Willys, Hemköp, Circle K samt utvalda ICA-butiker.

Kan man använda bio presentkort på SF Anytime?

Vi på SF Anytime jobbar med digital hyr- och köpfilm, och är ett helt annat företag än Filmstaden som sysslar med bio. Du kan därför inte använda presentkort för bio hos oss.

Vad kostar en biobiljett vuxen?

I dag kostar en biobiljett mellan 1 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.