:

Var klagar man på Arbetsförmedlingen?

Innehållsförteckning:

 1. Var klagar man på Arbetsförmedlingen?
 2. Kan man maila Arbetsförmedlingen?
 3. Kan man besöka Arbetsförmedlingen?
 4. Hur bokar man ett möte på arbetsförmedlingen?
 5. Vad händer om man inte ringer Arbetsförmedlingen?
 6. Hur anmäler man en handläggare på Arbetsförmedlingen?
 7. När Arbetsförmedlingen gör fel?
 8. Vad är uppföljningssamtal arbetsförmedlingen?
 9. Vad händer om jag inte Aktivitetsrapporterar?
 10. Måste man vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att söka jobb?
 11. Får man byta arbetsförmedlare?

Var klagar man på Arbetsförmedlingen?

Lämna synpunkter
 1. Vad gäller ditt ärende: förbättringsförslag, synpunkter, klagomål? ( ...
 2. Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt. ( ...
 3. Företagsnamn (obligatorisk uppgift)
 4. Organisationsnummer (obligatorisk uppgift)
 5. Kontaktperson (obligatorisk uppgift)
 6. E-post (obligatorisk uppgift)
 7. Telefonnummer (obligatorisk uppgift)

Kan man maila Arbetsförmedlingen?

Tänk på att du bara kan kontakta oss i ditt eget ärende och inte för någon annan.

Kan man besöka Arbetsförmedlingen?

Undvik att besöka våra kundtorg och servicekontor i den mån det går. Många svar kan du hitta direkt på vår webbplats. Enklaste sättet att få svar snabbt är att ställa din fråga till vår chattbot. Vid frågor om ditt personliga ärende kan du ringa eller chatta med en arbetsförmedlare.

Hur bokar man ett möte på arbetsförmedlingen?

När du har skapat ett konto och är inloggad med din e-legitimation kan du starta din anmälan som arbetslös. Du kommer att få fylla i uppgifter om till exempel utbildning, tidigare jobb, kompetenser och vilka jobb du söker. När du skriver in dig ska du boka en tid för ett planeringssamtal med en arbetsförmedlare.

Vad händer om man inte ringer Arbetsförmedlingen?

Om du till exempel inte aktivt söker jobb eller om du låter bli att rapportera dina aktiviteter, kan du få en varning. Om det händer flera gånger kan du bli avstängd från din ersättning i en eller flera dagar.

Hur anmäler man en handläggare på Arbetsförmedlingen?

Lämna synpunkter Du kan vara anonym men om du vill att vi återkopplar till dig behöver vi dina kontaktuppgifter. Om din synpunkt innebär att vi behöver tillgång till ditt ärende hos Arbetsförmedlingen, behöver du även fylla i dina personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte använda detta formulär.

När Arbetsförmedlingen gör fel?

Omprövning. Om du vill begära omprövning av ett beslut ska du vända dig till den som har fattat beslutet, till exempel en arbetslöshetskassa, Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen. Det ska stå på beslutet hur lång tid du har på dig för att begära omprövning.

Vad är uppföljningssamtal arbetsförmedlingen?

Arbetsförmedlingen ser att uppföljningssamtal tidigt under studietiden kan bidra till att ge individen det stöd som behövs för att fullfölja studierna och på så vis närma sig arbetsmarknaden. ... För inskrivna hos Arbetsförmedlingen är det möjligt att gå vidare till vuxenutbildning på olika sätt.

Vad händer om jag inte Aktivitetsrapporterar?

Om du inte lämnar in din aktivitetsrapport i tid eller på annat sätt missköter ditt arbetssökande, förlänger eller orsakar din arbetslöshet kan du få en varning eller bli avstängd från din rätt till ersättning från a-kassan eller i program i en eller flera dagar.

Måste man vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att söka jobb?

För att få ersättning från en a-kassa ska du vara inskriven hos oss. Du behöver vara beredd att kunna ta ett jobb direkt. Det innebär bland annat att du inte är sjukskriven, att du är i Sverige och att du har eventuell barnomsorg ordnad. För att ha rätt till ersättning måste du också ha jobbat tidigare.

Får man byta arbetsförmedlare?

Det finns inget stöd i lag om byte av handläggare, men det finns ändå möjlighet till att kunna byta. Om du är missnöjd med bemötandet, bör första steget vara att kontakta ansvarig i chefsposition eller dylikt och framföra dina klagomål och berätta varför det finns skäl att byta handläggare.