:

Vilka stationer tar INGO kort?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka stationer tar INGO kort?
 2. Vilka INGO-stationer har 98 oktan?
 3. Har INGO 98 oktan?
 4. Vilket bolag äger INGO?
 5. Vilka kort kan man använda på Circle K?
 6. Hur aktiverar man INGO-kort?
 7. Vad innehåller 98 oktan?
 8. Är 98 oktan bättre än 95?
 9. Vart kommer INGO ifrån?
 10. Vad hette INGO förr?
 11. Var kan jag tanka med mitt Circle K kort?
 12. Hur använda bonus Circle K?
 13. Varför funkar inte mitt INGO-kort?
 14. Hur får jag mina fria liter på INGO?
 15. Vad innehåller 98?
 16. Vilka mackar har 98?
 17. Är det farligt att tanka 98 istället för 95?
 18. När ska man tanka 98?
 19. Vad kostar diesel INGO?
 20. Var Ingos höger?

Vilka stationer tar INGO kort?

Kortet gäller på alla INGO-stationer i Sverige och Danmark. Du behöver inte jaga rabatter, samla poäng eller vänta på återbäring. Det är alltid de låga priserna på skyltarna som gäller för alla. Kortet gäller även på samtliga Circle K stationer i Sverige, Danmark och Norge.

Vilka INGO-stationer har 98 oktan?

Bensinpriser (98-oktan) i Sverige
Station98 (E5)
Ingo Storuman Ö Strandvägen 18 Tärnaby17,14kr 17/9
Ingo Torsby Vägsjöfors. Överbyn17,14kr 17/9
Ingo Oxelösund Båggatan 1417,14kr 17/9
Ingo Upplands-Bro Köpmanvägen 117,14kr 17/9

Har INGO 98 oktan?

Ett 60-tal av våra INGO-stationer i Sverige erbjuder Bensin 98. ... En låginblandning med max 5 % etanol kan finnas i bensin 98.

Vilket bolag äger INGO?

Circle K Sverige AB Ingo/Parent organizations

Vilka kort kan man använda på Circle K?

Kortet är avgiftsfritt och gäller på 1 650 stationer i Skandinavien, varav 800 i Sverige inkl. INGO. Kortet kan beställas av befintliga kunder i kundportalen, där väljer du kort efter hur du vill använda det, begränsade inköps rättigheter eller möjlighet att handla allt.

Hur aktiverar man INGO-kort?

Du kan även gå in på ingoapp.com. Därefter kan du registrera dig i INGO-appen. Du kan även påbörja din registrering via betalskärmen på stationen. Om du vunnit fria liter visas dem i din app inom 24-48 timmar och kan användas som betalning vid tankning.

Vad innehåller 98 oktan?

Den är med sitt höga oktantal anpassad för motorer som kräver ett högre oktantal. Med rätt oktantal för motorn optimeras prestandan. Bensin 98 innehåller max 5 % etanol och passar därför även fordon som inte kan köra på bensin med 10 % etanol. Produkten är avsedd för motorer utrustade med katalysator för avgasrening.

Är 98 oktan bättre än 95?

Svar: Du kan inte förvänta dig någon nämnvärt lägre bränsleförbrukning med 98 oktan i tanken. ... Motorer som är inställda (mappade) för 98 oktan kan däremot dra mer bränsle om man tankar 95 oktan. Då kommer motordatorn att sänka tändningen vilket i de flesta fall leder till ökad bränsleförbrukning.

Vart kommer INGO ifrån?

Ingo har sitt ursprung ur bensinstationskedjan Jet, som 1978 öppnade sin första automatbensinstation under namnet ARA i Göteborg.

Vad hette INGO förr?

JET öppnade sina första stationer 1978 i Göteborgsområdet. Efter omskyltningen till INGO kommer det att finnas sammanlagt 209 INGO-stationer i Sverige och Danmark varav 137 automatstationer i Sverige - från Piteå i norr till Ystad i söder.

Var kan jag tanka med mitt Circle K kort?

Circle K Betalkort Ingen årsavgift! - 25 öre rabatt/liter i tre månader, därefter 15 öre rabatt/liter. Gäller drivmedel på bemannade stationer. - Gäller på 1500 stationer i Sverige, Norge och Danmark.

Hur använda bonus Circle K?

Vi laddar din bonus direkt på ditt kort och du använder den enkelt som hel- eller delbetalning i butik. När du har ett Circle K EXTRA Mastercard blir du automatiskt medlem i EXTRA. Det innebär att du tar del av alla fördelar och förmåner du som lojal kund förtjänar.

Varför funkar inte mitt INGO-kort?

Har du inte kortet registrerat i appen, vänligen kontakta kundservice. ... Har du övriga problem eller ytterligare frågor kan du ringa INGO kundservice, helgfria vardagar 7-19, på 0 eller besöka vår kundservice sida på webben, den hittar du här.

Hur får jag mina fria liter på INGO?

Hämta INGO-appen på Google Play eller App Store. Skapa en profil i appen och lägg till valfritt kort. Din fria liter finns i din app inom 48 timmar.

Vad innehåller 98?

Bensin 98 innehåller max 5 % etanol och passar därför även fordon som inte kan köra på bensin med 10 % etanol. Produkten är avsedd för motorer utrustade med katalysator för avgasrening. För motorer utan katalysator som behöver blyersättningsmedel finns det på Preems stationer.

Vilka mackar har 98?

ST1/Shell,Statoil,OKQ8,Preem. Det gäller 95oktan, 98 oktan och V-Power.

Är det farligt att tanka 98 istället för 95?

Svar: Du kan inte förvänta dig någon nämnvärt lägre bränsleförbrukning med 98 oktan i tanken. ... Motorer som är inställda (mappade) för 98 oktan kan däremot dra mer bränsle om man tankar 95 oktan. Då kommer motordatorn att sänka tändningen vilket i de flesta fall leder till ökad bränsleförbrukning.

När ska man tanka 98?

Vid chipning däremot så ökar vi på laddtrycket och mängden bensin. Där är risken för spikningar högre och skadligare. Där rekommenderar man 98 oktan.

Vad kostar diesel INGO?

Aktuella Priser
Bensin 9517,54 kr
Bensin 98 E518,34 kr
Diesel19,07 kr
Etanol15,04 kr

Var Ingos höger?

Men på hemmaplan sattes hoppet till Ingos höger, en höger som hade gjort livet surt för många av Ingos motståndare. Ingemar Johansson väckte stor uppmärksamhet när han anlände till USA i sällskap med hela ”tjocka släkten”. Mamma Ebbas köttbullar blev ett begrepp i både Sverige och USA.