:

Är alla bibliotek stängda?

Innehållsförteckning:

 1. Är alla bibliotek stängda?
 2. Hur loggar man in på biblioteket?
 3. Hur många böcker får man låna på biblioteket?
 4. När öppnas biblioteken?
 5. Kan man lämna tillbaka böcker när biblioteket är stängt?
 6. Varför kan jag inte logga in på biblioteket?
 7. Hur hittar jag mitt Bibliotekskortsnummer?
 8. Hur många böcker kan man låna på biblioteket?
 9. Får man sitta på Stadsbiblioteket?
 10. Hur många böcker får man låna på biblioteket Göteborg?
 11. Hur många böcker får man låna på biblioteket Malmö?
 12. När öppnar biblioteken igen Umeå?
 13. När öppnar biblioteken igen Göteborg?
 14. Måste man lämna tillbaka böcker på samma bibliotek?
 15. Kan man lämna tillbaka böcker på ett annat bibliotek Göteborg?

Är alla bibliotek stängda?

Vem fattade beslut om att stänga biblioteken? Förvaltningschef på delegation av kulturborgarråd beslutade om att stänga alla bibliotek fram till och med den 24 januari 2021.

Hur loggar man in på biblioteket?

Du loggar in med ditt personnummer, alternativt lånekortsnummer + din fyrsiffriga PIN-kod. Lånekortsnumret hittar du på ditt lånekort och du skriver det utan mellanslag när du loggar in.

Hur många böcker får man låna på biblioteket?

Obetalda räkningar går till inkasso (gäller ej barn). Om en bok blir skadad under lånetiden ska du ersätta den. Om du betalar för en förkommen bok och sedan hittar boken så kan du inte pengarna tillbaka. Du får ha max 50 lån samtidigt, varav högst 20 musik-cd och 5 dvd-filmer.

När öppnas biblioteken?

Den kommande veckan öppnar många av landets bibliotek på nytt, med begränsningar vad gäller bland annat öppettider och antal besökare.

Kan man lämna tillbaka böcker när biblioteket är stängt?

Böcker ska återlämnas inom bibliotekets öppettider. När biblioteket är stängt finns det möjlighet att lämna böcker i en låda utanför entrén i trapphuset. ... Observera att böcker som lämnas i lådan efter bibliotekets stängning blir återlämnade först dagen efter.

Varför kan jag inte logga in på biblioteket?

Inloggningsproblem. Om du inte kan logga in som vanligt, prova gärna att använda en annan webbläsare. Du kan också prova på en annan dator, platta eller mobiltelefon. Du är också välkommen att höra av dig till oss på Minabibliotek eller besöka något av våra bibliotek.

Hur hittar jag mitt Bibliotekskortsnummer?

Om du inte kommer ihåg ditt kortnummer eller din PIN-kod när du lånar böcker med OverDrive, kontakta ditt bibliotek direkt för support.

Hur många böcker kan man låna på biblioteket?

Du kan låna om två gånger, men det finns undantag. Om det är fler än en person i kö på en bok är lånetiden två veckor. Du kan lämna tillbaka på alla våra bibliotek. Du ansvarar för att lånen lämnas tillbaka i tid.

Får man sitta på Stadsbiblioteket?

Du får sitta två timmar per person och dag. Det finns också en separat förstoringskamera kopplad till en HD-skärm vid platserna för de anpassade datorerna.

Hur många böcker får man låna på biblioteket Göteborg?

Du får låna om tre gånger Du får låna om boken, cd-skivan eller filmen tre gånger om ingen annan har beställt den. Logga in på ditt bibliotekskonto med ditt bibliotekskortsnummer och pinkod. Klicka på länken "Lån (x)" som säger hur många lån du har.

Hur många böcker får man låna på biblioteket Malmö?

Du kan låna max två stycken åt gången.

När öppnar biblioteken igen Umeå?

Stadsbiblioteket och de övriga folkbiblioteken i Umeå öppnar åter sin verksamhet tisdag den 12 januari. Tills vidare stänger biblioteken senast klockan 18.00 på vardagar och är stängda under lördagar och söndagar. Variationer mellan biblioteken kan förekomma.

När öppnar biblioteken igen Göteborg?

Stadsbiblioteket är öppet Den 16 juli beslutades att datorer och vissa sittplatser successivt öppnar upp. Stadsbibliotekets utbyggnad inklusive kafé öppnar måndag 6 september. Grupprum och studieplatser öppnas upp successivt.

Måste man lämna tillbaka böcker på samma bibliotek?

Du behöver inte lämna tillbakasamma bibliotek som du har lånat.

Kan man lämna tillbaka böcker på ett annat bibliotek Göteborg?

Du kan lämna tillbaka det du lånat på alla bibliotek som tillhör Göteborgs universitetsbibliotek, oavsett var du lånat materialet. När biblioteken är stängda kan du lämna tillbaka böckerna i bokinkast som finns utanför Biomedicinska biblioteket och Humanistiska biblioteket.