:

Vart går färjan till Polen?

Innehållsförteckning:

 1. Vart går färjan till Polen?
 2. Hur bilar man till Polen?
 3. Hur lång är Stena Line?
 4. Hur billigt är det i Polen?
 5. Hur betala vägtull i Polen?
 6. Vad kostar färjan från Nynäshamn till Gdansk?
 7. Vad kostar det att bila till Polen?
 8. Hur betalar man vägtull i Polen?
 9. Vad kostar färjan till Gdansk?
 10. Hur lång är Stena Danica?
 11. Hur lång är Stena Germanica?

Vart går färjan till Polen?

Stena Line trafikerar 1 rutt, Karlskrona till Gdynia går 17 gånger i veckan. TT Line trafikerar 1 rutt, Trelleborg till Swinoujscie går 9 gånger i veckan. Polferries trafikerar 2 rutter, Ystad till Swinoujscie går 3 gånger per dag & Nynäshamn till Gdansk ca 7 gånger i veckan.

Hur bilar man till Polen?

Färjor till Polen Väljer du att bila till Polen är en bra start att boka färjebiljetter. Det finns flera förbindelser från Sverige till Polen, bland annat Nynäshamn-Gdansk, Ystad-Świnoujście, Trelleborg-Świnoujście och Karlskrona-Gdynia. Du kan läsa mer om de olika alternativen på vår sida om färjor till Polen.

Hur lång är Stena Line?

Fakta om Stena Lines nya fartyg: 215 meter långa RoPax-fartyg optimerade för både gods- och passagerartrafik med en kapacitet på 3 100 längdmeter lastdäck, bildäck för 120 bilar och total passagerarkapacitet på 1000 personer.

Hur billigt är det i Polen?

Är Polen ett dyrt land? Priserna på basprodukter i Polen är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.81 gånger mindre för shopping i Polen än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Polen varierar från: 266 SEK (121 PLN) i Hostel till 477 SEK (217 PLN) i 3-stjärnigt hotell.

Hur betala vägtull i Polen?

Kontant- eller kortbetalning Vägtull kan betalas i zlotys, euro eller dollar. Om du betalar i en annan valuta än polsk kommer du att får en växel i zlotys. Internationella betalningsort som Diners, Master Card, Maestro och Visa accepteras. Du kan också betala med vissa DKV, Routex eller E100 bränslekort.

Vad kostar färjan från Nynäshamn till Gdansk?

Nynäshamn till Gdansk - Priser från 5 718 Skr.

Vad kostar det att bila till Polen?

Färjor till Polen
FärjorKommentarerPris
Trelleborg - ŚwinoujścieBra priser Ta med bilen Flera alternativ Bra shoppingfrån 680:-
KARLSKRONA-GDYNIAFlera avgångar Natt- & dagavgångar Spa ombord Bordershop ombordfrån 659:-

Hur betalar man vägtull i Polen?

Kontant- eller kortbetalning Vägtull kan betalas i zlotys, euro eller dollar. Om du betalar i en annan valuta än polsk kommer du att får en växel i zlotys. Internationella betalningsort som Diners, Master Card, Maestro och Visa accepteras.

Vad kostar färjan till Gdansk?

Nynäshamn till Gdansk - Priser från 5 718 Skr Nynäshamn till Gdansk-linjen går mellan Sverige och Polen och trafikeras för tillfället av Polferries.

Hur lång är Stena Danica?

155 m MS Stena Danica/Length

Hur lång är Stena Germanica?

241 m MS Stena Germanica/Length