:

Har systemet hemkörning?

Innehållsförteckning:

  1. Har systemet hemkörning?
  2. Hur beställer man från systemet?
  3. Hur beställer man från Systembolagets app?
  4. Hur fungerar Systembolagets ombud?

Har systemet hemkörning?

För att börja din beställning, klicka på Handla online på startsidan. Välj Hemleverans. Skriv in det postnummer dit du vill ha dryckerna. Du får nu veta om hemleverans är möjligt till ditt postnummer.

Hur beställer man från systemet?

Du måste ha fyllt 20 år för att beställa och hämta ut drycker och du måste kunna visa upp din legitimation. Beställer du via webbplatsen måste du ha ett Systembolaget-konto. Butiken får inte lämna ut alkoholdrycker till någon som är märkbart påverkad eller vid misstanke om langning.

Hur beställer man från Systembolagets app?

Nej, Systembolagets app är inte byggd för att kunna beställa med, rent tekniskt. Den nya versionen av appen kommer att ha ungefär samma funktioner som den tidigare. Anledningen till uppdateringen är att den kommer ge oss bättre möjligheter att utveckla appen vidare.

Hur fungerar Systembolagets ombud?

Till våra cirka 480 ombud går det att beställa drycker som sedan hämtas upp. ... Varor från ordinarie sortiment levereras oftast på två dagar. Du får en ungefärlig leveranstid i samband med din beställning och ett sms när dryckerna finns hos ditt ombud. Tänk på att beställa i god tid inför storhelger.