:

Hur mycket kostar sats together?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar sats together?
 2. Vad är sats träning?
 3. Hur loggar man in på sats?
 4. Kan 14 åringar Gymma?
 5. Hur gammal måste man vara för att få träna på Sats?
 6. Hur mycket kostar PT pass?
 7. Vad krävs för att bli en personlig tränare?
 8. Får barn träna på Sats?
 9. Är det farligt att träna när man är barn?
 10. Kan en 13 åring bygga muskler?
 11. Är sats ett?
 12. Vad erbjuder sats?

Hur mycket kostar sats together?

SATS Together är ett medlemskap för barn/ungdomar 11-14 år. Priset är 50 % av ett ordinarie medlemskap (dock lägst 299 kr/mån i Stockholm/Göteborg och 249 kr/mån i Malmö/övriga Sverige) och inkluderar precis som ett vanligt medlemskap PT Start.

Vad är sats träning?

Välkommen till Nordens ledande träningsföretag! Hos oss hittar du 250 gym, över 120 olika gruppträningsklasser inomhus och utomhus, hundratals Online Training-klasser och erfarna personliga tränare och inspirerande anställda som hjälper dig att nå dina träningsmål.

Hur loggar man in på sats?

Inloggningen baseras på ditt medlemsnummer (står på baksidan av ditt medlemskort) eller din e-postadress samt ett lösenord. Kommer du inte ihåg ditt lösenord klicka på 'Glömt lösenord' i Logga in-rutan, så skickar vi ett nytt till dig.

Kan 14 åringar Gymma?

Från dagen du fyllt 13 år kan du träna själv. Personer som är under 18 år måste ha en myndig person som stå för autogirot.

Hur gammal måste man vara för att få träna på Sats?

11-14 år – SATS Together Medlemskapet kan tecknas från och med den dagen barnet fyller 11. Den dagen barnet fyller 15 år kan denne teckna ett studentmedlemskap med målsmans medgivande. Barnet behöver då inte träna med en vuxen på SATS. Den dag barnet fyller 18 år (myndig ålder) kan valfritt medlemskap tecknas.

Hur mycket kostar PT pass?

Priset varierar mellan 600-800:-/pass i storstäder beroende på tränarens erfarenhetsnivå, utbildningar och antal genomförda PT-timmar på golvet. Ju fler pass du beställer åt gången desto billigare brukar passen bli styck.

Vad krävs för att bli en personlig tränare?

Om du vill arbeta som personlig tränare så kan du gå tillväga på flera olika sätt. Du kan till exempel läsa PT-utbildningar på Yrkeshögskolan, folkhögskolor eller via utbildningar som anordnas av gym och träningsanläggningar.

Får barn träna på Sats?

11-14 år – SATS Together SATS Together är ett medlemskap för barn och ungdomar i åldern 11-14 år. Du som förälder/målsman tecknar medlemskapet för ditt barn som då får möjlighet att träna tillsammans med dig alternativt en av dig godkänd annan vuxen. Medlemskapet kan tecknas från och med den dagen barnet fyller 11.

Är det farligt att träna när man är barn?

Att låta barn få börja träna styrketräning i tidig ålder har bara visat sig ha gynnsamma effekter och den främsta anledningen är att barnet får en ökad möjlighet till större muskelstyrka som vuxen och att motverka skador genom att börja tidigt med att stärka upp sin kropp.

Kan en 13 åring bygga muskler?

Ny forskning visar att unga kan träna sina muskler lika bra som vuxna, även om musklerna före puberteten inte kan växa som hos en vuxen. Det betyder dock inte att barn måste gå på gymmet. – Träning för barn ska vara i form av lek.

Är sats ett?

SATS är en gymkedja som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. SATS Groups vision är att påverka hälsa och livskvaliteten hos sina medlemmar....Sats (gymkedja)[redigera | redigera wikitext]
Historia
ÄgareTryg
DotterbolagSATS Elixia
Övrigt
WebbplatsSATS.se

Vad erbjuder sats?

Gruppträning. Personlig träning- Individuell styrketräning med uppföljning av personlig tränare (PT). SmallGroup träning- Träning i små grupper med uppföljning av en personlig tränare. Löpklasser- Från nya löpare till med avancerade.