:

Hur köper man Sommarbiljett Skånetrafiken?

Innehållsförteckning:

 1. Hur köper man Sommarbiljett Skånetrafiken?
 2. Kan man köpa biljett på bussen Skånetrafiken?
 3. Hur köper jag Månadskort på Skånetrafiken?
 4. Var köper man sommarkort?
 5. Hur länge varar biljetten Skånetrafiken?
 6. Kan man köpa biljett på bussen SL?
 7. Hur mycket kostar ett månads busskort?
 8. Kan man dela månadskort Skånetrafiken?
 9. Var köper man månadskort?
 10. Var köper man busskort i Malmö?
 11. Var kan man köpa sommarkortet Halland?
 12. Vad kostar det att åka buss i Malmö?

Hur köper man Sommarbiljett Skånetrafiken?

För den som vill köpa en sommarbiljett är det enklast att göra det i Skånetrafikens app. Men för den som istället vill lägga biljetten på Skånetrafikens reskort går den att köpaskanetrafiken.se, i biljettautomater samt hos kundcenter och ombud i hela Skåne.

Kan man köpa biljett på bussen Skånetrafiken?

Nytt på grön stadsbuss Du köper inte längre biljett av föraren på stadsbussen. Istället köper du din biljett i förväg eller genom att blippa ditt betalkort. Det gör att det går snabbare att gå på och det blir lättare för bussen att komma fram i tid.

Hur köper jag Månadskort på Skånetrafiken?

I vår nya app köper du enkelt ditt månadskort. Skriv in dina resmål, välj biljettyp och klicka på köp. På bussen scannar du din biljett i den röda biljettläsaren och på tåget visar du för tågpersonalen som vanligt.

Var köper man sommarkort?

Nu kan alla skåningar köpa Jojo Sommar och kortet finns att köpa via skanetrafiken.se samt hos Skånetrafikens kundcenter, serviceombud och ombud. Nytt för i år är att det även finns en sommarbiljett att köpa i Skånetrafikens nya app.

Hur länge varar biljetten Skånetrafiken?

Enkelbiljett inom Skåne mellanzon gäller i en och en halv (1,5) timme från aktivering. Enkelbiljett hela Skåne gäller i två (2) timmar från aktivering. Enkelbiljett mellan Skåne och Danmark gäller till 0400 nästkommande dygn från aktivering.

Kan man köpa biljett på bussen SL?

Biljett på engångskort 34 kr Du kan köpa den i förväg, sista datum som du kan använda biljetten är tryckt på baksidan av kortet. Biljetten gäller i 75 minuter från det att du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, i spärren, på SL-stolpen, eller hos konduktören.

Hur mycket kostar ett månads busskort?

Den är giltig i 30 dagar från första validering ombord på bussen och kostar 240 kr.

Kan man dela månadskort Skånetrafiken?

Du kan nu bara låna ut din 30-dagarsbiljett 15 gånger under giltighetstiden och en gång under samma dag. Samma saker gäller även om du har en 365-dagarsbiljett. Antalet utlåningar är då begränsat till 185 stycken.

Var köper man månadskort?

Butiker och ombud I Västtrafikbutikerna kan du köpa biljetter och få hjälp med det mesta kring resan. Ombud är vanliga butiker som säljer Västtrafiks biljetter. Till exempel Pressbyrån, 7-eleven eller ICA.

Var köper man busskort i Malmö?

Du kan köpa vårt kort via vår hemsida, hos våra kundcenter och hos våra ombud. Kortet kostar 30 kronor. Till kortet kan du köpa och koppla biljetter. Det gör du också på hemsidan, hos kundcenter, i de nya biljettautomaterna eller hos våra ombud.

Var kan man köpa sommarkortet Halland?

Här köper du biljetten Du kan självklart köpa biljetten i vår app, som du enkelt laddar ner på Google Play eller App Store. Du kan också köpa biljetten på plastkort i våra kundservicebutiker, på Mitt konto eller hos våra återförsäljare i Halland (inte i Göteborg).

Vad kostar det att åka buss i Malmö?

Du betalar alltid för en enkelbiljett för vuxen. Biljetten kostar 27 kronor och du reser fritt i en timme. Du får ingen pappersbiljett utan resan är kopplad till ditt betalkort. Du kan bara köpa en biljett per betalkort.