:

När börjar Ryanair flyga från Västerås?

Innehållsförteckning:

  1. När börjar Ryanair flyga från Västerås?
  2. Varför ska Västerås Flygplats vara kvar?
  3. När börjar Ryanair flyga från Skavsta?
  4. Vart flyger Ryanair från Västerås?
  5. Vilka destinationer flyger Ryanair från Skavsta?

När börjar Ryanair flyga från Västerås?

Avgångar
Avg tillFlightAnk
MALAGAFR257823:05
MALAGAFR257816:00
STANSTEDFR68316:35
STANSTEDFR68316:10

Varför ska Västerås Flygplats vara kvar?

Centerpartiet vill ha den kvar för att: driva på omställningen till klimatsmart flyg. säkra västmanlänningarnas beredskap och tillgång till vård. ge förutsättningar för ett växande globalt näringsliv i Västerås.

När börjar Ryanair flyga från Skavsta?

Men flygbolaget kan komma tillbaka redan nästa år. Enligt tidningen har Ryanair meddelat att de är “villiga att flyga från både Arlanda och Skavsta” från och med april 2022. Flygbolaget meddelade i maj i år att Arlanda blir deras nya bas i Sverige.

Vart flyger Ryanair från Västerås?

Ryanair är en jätte på flygmarknaden och Stockholm-Västerås är en bra uppsamlingsflygplats för bolaget i Mälardalen. Aktuella destinationer från Västerås är London, Alicante och Malaga och trafikeras med Boeing 737. Till Spanien flyger Ryanair endast under vår och sommar medan resor till London går året runt.

Vilka destinationer flyger Ryanair från Skavsta?

Ryanair trafikerar också ett stort antal destinationer från Stockholm Skavsta i sommar, bl. a. Edinburgh, Milano Bergamo, Krakow och Prag, men även medelhavsdestinationer som Zadar i Kroatien, liksom Alicante, Malaga, Pisa och Thessaloniki, totalt 13 destinationer.