:

Kan inte logga in Agria?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte logga in Agria?
 2. Varför Agria?
 3. Hur mycket betalar Agria?
 4. Hur lång är Självriskperioden?
 5. Hur fungerar självrisk hund?
 6. Hur fungerar självrisk katt?
 7. Hur mycket täcker Djurförsäkring?
 8. Vad kostar livförsäkring hund?
 9. Vilken försäkring valp?
 10. Hur lång tid tar Direktreglering?
 11. Hur räknar man ut självrisk?

Kan inte logga in Agria?

Saknar du Mobilt BankID kan du logga in med inloggningsuppgifter. Du kan även anmäla skada via Agria appen.

Varför Agria?

Välkommen till Europas ledande djurförsäkringsbolag. Agria försäkrar djur (häst, hund, katt, smådjur) samt gröda.

Hur mycket betalar Agria?

Exempel på självrisk Kostnaden blir 15 000 kronor. Med en försäkring betalar Agria 9 987 kronor medan Sigges husse och matte endast står för resten av kostnaden.

Hur lång är Självriskperioden?

En självriskperiod räknas från det datum då den första kostnaden uppstod. Exempelvis ett veterinärbesök eller kostnader för mediciner eller rehabilitering. Om du har rörlig självrisk är självriskperioden 125 dagar. Om du har enbart fast självrisk är självriskperioden 100 dagar.

Hur fungerar självrisk hund?

En självriskperiod innebär att du betalar den fasta självrisken endast en gång per självriskperiod, oavsett antal veterinärbesök och vilken skada/diagnos besöken gäller. Om du har fast och rörlig självrisk betalar du 15 % på den summa som är kvar efter att den fasta delen i självrisken är betald.

Hur fungerar självrisk katt?

här fungerar självrisk I de flesta fall får du själv stå för en del av kostnaden om din katt blir sjuk eller skadas – en självrisk. ... Du behöver bara betala en fast självrisk under denna period oavsett hur många gånger du måste uppsöka veterinär eller om katten behandlas för olika skador/diagnoser.

Hur mycket täcker Djurförsäkring?

En djurförsäkring ger generellt ersättning för undersökning och vård hos legitimerad veterinär. Däremot måste kostnaden för besöket vara över självrisknivån för att ersättning ska betalas ut. I vissa djurförsäkringar ingår även exempelvis ersättning för receptbelagd medicin samt rehabilitering.

Vad kostar livförsäkring hund?

För just din hund kostar den här försäkringen 2556 kronor per år. Säg att din bästa vän blir sjuk. Ni går till veterinären ett par gånger och får recept på en dyr medicin som ni hämtar ut på apoteket. Allt som allt går kalaset på 14 000 kronor.

Vilken försäkring valp?

Köper du en valp bör du teckna en försäkring som börjar gälla samma dag som du hämtar valpen. Det är klokt att redan innan köpet kontakta försäkringsbolag och jämföra premier och villkor. För att få bästa möjliga skydd ska du försäkra valpen innan den fyllt fyra månader.

Hur lång tid tar Direktreglering?

Denna kostnad betalar du på plats direkt till kliniken innan du åker hem med ditt djur. Vilket betyder att du väntar kvar på kliniken tills svaret från ditt försäkringsbolag har kommit vilket oftast tar ca 30 minuter. Om bolagen har lång kö kan det i vissa fall ta upp till 1 timma.

Hur räknar man ut självrisk?

Om du exempelvis har en självrisk på 2 000 kronor och din bil utsätts för skador till en kostnad av 8 000 kronor får du effektivt ut 6 000 kronor i ersättning. Summan på självrisken är bestämd på förhand och är lika stor oavsett vilken typ av olycka som inträffar.