:

Vilka affärer finns på A6?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka affärer finns på A6?
  2. Var gäller Jönköpingskortet?
  3. Vad gäller Shoppingkortet?
  4. Vart kan man köpa a6 presentkort?
  5. Kan man använda Shoppingkortet online?
  6. Hur mycket pengar har jag på mitt Hm kort?
  7. Var köper man Shoppingkortet i Jönköping?
  8. Var gäller A6 presentkort?

Vilka affärer finns på A6?

Ett urval av butiker som finns representerade är: Life, Esprit Kids, Deluxa, Teknikmagasinet, Naturkompaniet, Intersport (Sveriges näst största), Expert, Clas Ohlson, Stadium, Åhlens, Vila, Boomerang, Skopunkten, Allt inom väskor, Kicks, Wedins.

Var gäller Jönköpingskortet?

JÖNKÖPING HANDELS SHOPPINGKORT Shoppingkortet är ett elektroniskt presentkort som fungerar i Jönköping Handels medlemsföretag. Kortet togs fram 2014 och ersatte de tidigare presentcheckarna som funnits under många år.

Vad gäller Shoppingkortet?

Shoppingkortet är ett elektroniskt presentkort och används som ett vanligt betalkort med magnetremsa. Då kortet inte är personligt krävs vid köp inga koder, legitimationer eller signaturer. Shoppingkortet är giltigt i två år från det inköpsdatum. Efter sista giltighetsdatum är kortet ogiltigt som betalningsmedel.

Vart kan man köpa a6 presentkort?

Det går bra att köpa våra presentkort på någon av våra tre presentkortsautomater som du hittar vid Entré A, B och C. Du kan också köpa presentkort på Pressbyrån.

Kan man använda Shoppingkortet online?

Shoppingkortet fungerar i de flesta butiker och på många restauranger och är den perfekta presenten till alla som vill välja själva. Shoppingkortet går att köpa i automater som finns på ett antal platser i Jönköping och går också att beställa på www.shoppingkortet.com.

Hur mycket pengar har jag på mitt Hm kort?

SE DITT SALDO På ditt fysiska presentkort hittar du presentkortsnummer och PIN-kod på baksidan av kortet. Har du ett e-presentkort, hittar du numren i det e-postmeddelande som du fått utskickat tillsammans med e-presentkortet.

Var köper man Shoppingkortet i Jönköping?

Shoppingkortet går att köpa i automater som finns på ett antal platser i Jönköping och går också att beställa på www.shoppingkortet.com.

Var gäller A6 presentkort?

Presentkorten gäller även på Ekholms Färgcenter, Intersport, Jula, McDonald´s A6 McDrive, Chop Chop, Flügger Färg, Pizza Hut, Arken Zoo, Elgiganten, Elon, EM home och Hööks. Presentkorten gäller i alla butiker på Asecs utom Systembolaget och The Bubble Tea.