:

Hur många inkassobolag finns det i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många inkassobolag finns det i Sverige?
  2. Hur kan man ta reda på hur mycket skulder man har?
  3. Hur mycket har jag i skuld hos Kronofogden?
  4. Vad gör Intrum?
  5. Hur hittar jag alla mina inkasso skulder?
  6. Hur får man reda på hur mycket man har i skuld hos Kronofogden?
  7. Hur får jag reda på vilka skulder jag har?
  8. Vad händer om man får en skuld hos Kronofogden?

Hur många inkassobolag finns det i Sverige?

Inkassobolag (152 Sökträffar) - Företag | hitta.se.

Hur kan man ta reda på hur mycket skulder man har?

Vill du ha koll på dina skulder och krav på att betala eller göra något (förelägganden) ska du använda vår e-tjänst "Mina skulder och förelägganden". Företag, myndigheter och privatpersoner som har ett krav mot någon kan ansöka om vår hjälp med att exempelvis betalt (betalningsföreläggande).

Hur mycket har jag i skuld hos Kronofogden?

Du som har skulder hos oss kan nu gå in på Mina sidor för att se vilka skulder du har. Du kan även se ditt skuldsaldo. Du som har ett krav, det vill säga vill ha betalt, och vill ha skulden fastställd kan använda tjänsten ansöka om betalningsföreläggande på Mina sidor.

Vad gör Intrum?

Vi arbetar för företag, organisationer och kommuner, stora som små och inom alla branscher, för att hjälpa dem att få betalt på utestående kundfordringar och få sin verksamhet att växa. Intrum erbjuder ett brett utbud av tjänster, så som inkasso, kreditinformation, betalnings- och faktureringstjänster.

Hur hittar jag alla mina inkasso skulder?

Om du är osäker på om du har alla räkningar samlade kan du också kontakta de företag, inkassobolag och banker där du kan ha några skulder. Kundservice brukar oftast vara väldigt hjälpsamma med att ta fram aktuella skulder hos företaget.

Hur får man reda på hur mycket man har i skuld hos Kronofogden?

Se ditt skuldsaldo Du som är privatperson eller har enskild firma – kan se dina skulder hos oss genom att logga in på Mina sidor. För att logga in behöver du ett Bank-id.

Hur får jag reda på vilka skulder jag har?

Vill du ha koll på dina skulder och krav på att betala eller göra något (förelägganden) ska du använda vår e-tjänst "Mina skulder och förelägganden". ... Är kravet korrekt, fastställer vi kravet och att du är skyldig att betala. Om du inte kan betala, registreras skulden i våra register.

Vad händer om man får en skuld hos Kronofogden?

Om skulden inte betalas eller bestrids i tid och registreras innan slutdatumet fastställs skulden genom ett utslag från Kronofogden och då registreras det automatiskt en betalningsanmärkning som sedan finns kvar i tre år för en privatperson. För ett företag (AB, KB, HB) finns en betalningsanmärkning kvar i fem år.