:

Kan man köpa smycken på Pantbanken?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man köpa smycken på Pantbanken?
 2. Vad får man för guld på Pantbanken?
 3. Kan man handla på Pantbanken?
 4. Hur många pantbanker finns det i Sverige?
 5. Hur mycket av värdet får man på Pantbanken?
 6. Hur mycket tar Pantbanken?
 7. Vad får man för guld per gram?
 8. Kan man värdera saker på Pantbanken?
 9. Hur funkar Sefina pantbank?
 10. Vem äger Pantbanken?
 11. Vad är räntan på Pantbanken?
 12. Vad köper Pantbanken?
 13. Kan man pantsätta en dator?
 14. Vad kostar en värdering på Pantbanken?
 15. Vad får man för en guldring?
 16. Hur mycket har guldpriset ökat?
 17. Var kan man värdera gamla saker?
 18. Vad kan man belåna hos Pantbanken?
 19. Kan man panta väskor?
 20. Hur tjänar en pantbank pengar?

Kan man köpa smycken på Pantbanken?

Så fungerar en pantbank På en pantbank kan du låna pengar snabbt med föremål som säkerhet, det kan exempelvis vara smycken i guld eller musikinstrument. Du lämnar in ditt föremål och få det värderat till en summa som du sedan lånar av pantbanken.

Vad får man för guld på Pantbanken?

Våra dagskurser på guld.
 • 400:- per gram för 24K.
 • 330:- per gram för 21K.
 • 280:- per gram för 18K.
 • 220:- per gram för 14K.

Kan man handla på Pantbanken?

Hos Sefina Pantbank kan du värdera föremål, låna pengar, sälja ditt guld via pantlån och handla på auktion eller i vår webbshop.

Hur många pantbanker finns det i Sverige?

Pantbanker (61 Sökträffar) - Företag | hitta.se.

Hur mycket av värdet får man på Pantbanken?

Pantbanken kan vi värdera och belåna det mesta som har ett andrahandsvärde. Även om smycken och guld i olika former är det vanligaste vi får in, så är det långt ifrån det enda. Våra kunder kommer till oss med allt från klockor och konst till väskor och vattenskotrar.

Hur mycket tar Pantbanken?

Pantbanken enbart belånar föremål ger vi dig en belåningsvärdering. Det är i regel 70-80% av andrahandsvärdet. Värdet bestäms av en rad olika faktorer. Andrahandsvärde och allmänt skick är de viktigaste delarna.

Vad får man för guld per gram?

Dagens guldpris per gram och kilogram är följande: Guldpriset per gram är 497,68 kr/gram.

Kan man värdera saker på Pantbanken?

Pantbanken har vi värderat, belånat och sålt saker och ting sedan 1866. Genom åren har vi sett det mesta som man kan tänka sig. Välkommen till oss för en fri värdering! ...

Hur funkar Sefina pantbank?

En pantbank lånar ut pengar med värdeföremål som säkerhet. ... Det är varans värde på andrahandsmarknaden som avgör hur mycket pengar du kan låna. Under låneperioden behåller vi värdeföremålet som säkerhet för lånet, som en pant. Om du inte vill eller kan hämta ut dina vara säljs den på auktion.

Vem äger Pantbanken?

Pantauktioner Sverige AB (556499-6311) äger och driver pantbanken.se.

Vad är räntan på Pantbanken?

Effektiv ränta 26,40% räknat på lån om 25 000:- avser lån i Stockholm, Malmö och vår digitala pantbank Webbpanta.

Vad köper Pantbanken?

Pantbanken kan vi värdera och belåna det mesta som har ett andrahandsvärde. Även om smycken och guld i olika former är det vanligaste vi får in, så är det långt ifrån det enda. Våra kunder kommer till oss med allt från klockor och konst till väskor och vattenskotrar.

Kan man pantsätta en dator?

Pantbanken har märkt att i och med att den yngre generationen hittat dit, är det också nya saker som pantsätts. – Förr kunde folk komma in hit med pottor, pannor och guld. Nu är det mer elektronik som pantas. Det kan vara allt ifrån en padda, mobiltelefon till en bärbar dator.

Vad kostar en värdering på Pantbanken?

Hur värderar jag mitt föremål? Alla våra Pantbanker erbjuder fri värdering av dina värdeföremål. Oavsett om du lämnar in det hos oss eller bara vill veta värdet, så kostar det ingenting att få ett muntligt utlåtande om belåningsvärdet, hos Pantbanken.

Vad får man för en guldring?

Hur mycket är min guldring värd? Eftersom de flesta nyare guldringar är tillverkade i 18 karat spelar det mindre roll för värdet om den är gjord av vitt guld eller rött guld. ... Stämplar som "18K" talar ju för sig själva, men guldhalten kan också vara angiven i tusendelar, där "750" står för 18K (75 % guld).

Hur mycket har guldpriset ökat?

Grafen visar de viktigaste milstolparna i guldets historia, såväl som i den ekonomiska bakgrund som lett till förändringar i guldpriset. På lite över hundra år har guldpriset ökat till en 92 gånger höge nivå, – från 20,68 dollar till 1910 dollar (14 oktober 2020).

Var kan man värdera gamla saker?

På Pantbanken har vi värderat, belånat och sålt saker och ting sedan 1866. Genom åren har vi sett det mesta som man kan tänka sig. Från klockor och konstverk till annorlunda antikviteter och August Strindbergs hela bohag.

Vad kan man belåna hos Pantbanken?

Det vanligaste att belåna är guld, silverföremål, klockor, musikinstrument, designervaror, konst, antikviteter och fordon. Det kan vara alltifrån en guldkedja till en Gibsongitarr, en 1700-talsbyrå, eller en Audi A4. Vi har experter på samtliga områden. För vissa varor krävs att kvitto och/eller intyg uppvisas.

Kan man panta väskor?

På Pantbanken kan vi värdera och belåna det mesta som har ett andrahandsvärde. Även om smycken och guld i olika former är det vanligaste vi får in, så är det långt ifrån det enda. Våra kunder kommer till oss med allt från klockor och konst till väskor och vattenskotrar.

Hur tjänar en pantbank pengar?

Dröjsmålsräntan löper på från månad 5, med ytterligare 2% per månad. **Dröjsmålsräntan löper på från månad 5, med ytterligare 2% per månad....Vad kostar det att låna?
Lån t o m10 000 :-3,75 % per mån
Del över10 000 :-3,25 % per mån
Lån från25 000 :-2,75 % per mån*
Lån från200 000 :-1,50 % per mån*