:

När är det sophämtning SRV?

Innehållsförteckning:

 1. När är det sophämtning SRV?
 2. Hur får man SRV kort?
 3. När hämtas mina sopor SRV Huddinge?
 4. Hur hanteras sopor i Huddinge kommun?
 5. När är sophämtning?
 6. När kommer sophämtning?
 7. Vad står SRV för?
 8. Hur sorterar man på återvinningscentralen?
 9. När hämtas mina sopor Stockholm?
 10. När hämtar vi dina sopor Haninge?
 11. Hur Sopsorteras frigolit?
 12. Hur Sopsorteras kattsand?
 13. När hämtas mina sopor Kungsängen?
 14. När börjar Sommartömning 2021?
 15. Hur ofta kommer sopbilen?
 16. När är det sophämtning Umeå?
 17. Vem äger SRV?
 18. Hur sorterar man porslin?
 19. Hur sorterar man tändare?
 20. Hur ofta töms sopor?

När är det sophämtning SRV?

att kärlen står på plats från klockan 06.00 tömningsdagen. att det är snöröjt och sandat under vintern. att avfallet är emballerat i soppåsar och är lösgjort oavsett vinter eller sommar. Om avfallet inte är lösgjort vid ordinarie hämtning gör vi inga extrahämtningar utan debitering.

Hur får man SRV kort?

Passerkortet är kostnadsfritt för privatpersoner och boende i villa eller radhus får ett skickat hem till sig när de flyttar in i någon i våra ägarkommuner. Du som bor i lägenhet i Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn eller Salem kan beställa ett kort kostnadsfritt.

När hämtas mina sopor SRV Huddinge?

Kontrollera att du skrivit in adressen korrekt, exempel: Björkholmsvägen 16, Huddinge Hittar du fortfarande inte din adress och vill veta när vi hämtar dina sopor är du välkommen att kontakta kundservice på 0200-26 46 00.

Hur hanteras sopor i Huddinge kommun?

SRV återvinning har hand om återvinningen i Huddinge kommun. Det finns fler än 50 återvinningsstationer där du kan lämna förpackningar och tidningar och i vissa fall glas och metall. Men för övrigt avfall behöver du besöka en av våra två återvinningscentraler. Glöm då inte att ta med ditt passerkort!

När är sophämtning?

Hushållsavfall från en- och tvåfamiljshus hämtas varannan vecka. Vanligast är att man har ett 190 liters kärl vid sin fastighet. I soptunnan lägger du väl knutna soppåsar med sorterat restavfall och gröna påsar med utsorterat matavfall.

När kommer sophämtning?

Låt soptunnan stå kvar om den inte har blivit tömd när du kommer hem, vi hämtar sopor kl. 06.30-22.00.

Vad står SRV för?

På 1970-talet tillkom även Nynäshamn och Salems kommun som ägare i företaget och totalt ägdes nu företaget av fem kommuner på Södertörn. På 1970-talet ändrade även företaget inriktning mot återvinning och 1995 bytte företaget namn från Södertörns Renhållningsverk till SRV återvinning.

Hur sorterar man på återvinningscentralen?

Lägger du sopor i säckar ska du sortera soporna i genomskinliga säckar. Då ser personalen på återvinningscentralen att du har sorterat rätt. Kommer du med svarta sopsäckar får du tömma innehållet i rätt container. Personalen hjälper dig med sorteringen om du är osäker.

När hämtas mina sopor Stockholm?

Om du inte fått annan information av din sophämtare kommer soporna hämtas på din vanliga hämtdag. Vecka 53 hämtar vi hushållsavfall hos alla villa- och radhuskunder. Hämtning av matavfall fortsätter rulla på intervall varannan vecka även över årsskiftet så jämna veckor byts mot udda och tvärt om.

När hämtar vi dina sopor Haninge?

Sophämtning för fritidshus sker varannan vecka med start vecka 18-19 fram till vecka 40-41. Du kan använda vår sökfunktion för att hitta när du har sophämtning.

Hur Sopsorteras frigolit?

De plastförpackningar som inte kan användas på nytt kan istället återvinnas för att bli nya plast- produkter. I det här kärlet lägger du alla sorters plastförpackningar, både hårda och mjuka, samt frigolit.

Hur Sopsorteras kattsand?

Det går även att slänga sanden i det brännbara avfallet, men tyvärr förbränns inte kattsand av lera utan blir istället en rest i förbränningsanläggningen. Består din kattsand av miljövänligare alternativ som trä, majs eller liknande så ska du sortera det som brännbart och lägga det i soptunnan.

När hämtas mina sopor Kungsängen?

Hushållsavfall från en- och tvåfamiljshus hämtas varannan vecka.

När börjar Sommartömning 2021?

Du som har ordinarie abonnemang får dina kärl tömda varannan vecka, det vill säga var 14:e dag. Utöver det hämtar vi avfallet varje vecka under vecka 23-34. Extratömning sker under vecka 52 och vecka 53 2020- 2021.

Hur ofta kommer sopbilen?

Sopbilen hämtar ditt avfall enligt schema varannan vecka. Matavfall hämtas varje vecka. Hämtdagarna kan ändras runt större helger.

När är det sophämtning Umeå?

Sophämtning sker under hela dagen och tiden när just dina tunnor blir tömda kan variera mellan 06.00–22.00. Grundregeln är att du bör ställa ut tunnorna på kvällen, dagen innan tömningsdagen, och låta dem stå tills de är tömda.

Vem äger SRV?

SRV återvinning är ett aktiebolag ägt av fem kommuner på Södertörn: Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn och Salem.

Hur sorterar man porslin?

Exempel på den typen av material är porslin, keramik och spegelglas. Om du har en trasig kaffekopp eller en liten blomkruka kan dessa slängas i den vanliga soppåsen. Men större mängder och skrymmande saker bör du lämna på en återvinningscentral i containern för "obrännbart".

Hur sorterar man tändare?

Tändare som innehåller gas.
 • Sorteras som:Farligt avfall.
 • Lämnas till:Återvinningscentral.

Hur ofta töms sopor?

Hushållsavfall från en- och tvåfamiljshus hämtas varannan vecka. Vanligast är att man har ett 190 liters kärl vid sin fastighet. I soptunnan lägger du väl knutna soppåsar med sorterat restavfall och gröna påsar med utsorterat matavfall.