:

Vad kostar det att åka taxi i Halmstad?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka taxi i Halmstad?
  2. Hur många bilar har Taxi Kurir?
  3. Är Taxijakt seriöst?
  4. Vilken taxi är bäst i Örebro?
  5. Vilket taxibolag är seriösa i Stockholm?

Vad kostar det att åka taxi i Halmstad?

Boka Taxi i Halmstad
  • Jämförelsepris329 kr.
  • Grundavgift49 kr.
  • kr/tim420 kr.
  • kr/km17,50 kr.

Hur många bilar har Taxi Kurir?

TaxiKurir är en del av Cabonline Group, en av Europas ledande teknik- och serviceleverantörer till taxibranschen. Gruppen har ca 7 000 bilar i Sverige, Norge och Finland och utför drygt 20 miljoner resor per år.

Är Taxijakt seriöst?

Taxijakt är ett skämt! Det är ett skämt detta bolag- man bokar en taxi flera veckor innan för att få en smidig resa med tre barn, betalar får bokningsbekräftelse osv. Väl där samma tid taxin ska komma skickar bolaget ett Mail om att ingen taxi finns i närheten just nu därför avbryts bokningen av dom?!

Vilken taxi är bäst i Örebro?

Taxi 24-7 är ett taxibolag i Örebro som erbjuder dig som kund professionell, snabb och säker taxiservice, 24h om dygnet. Våra chaufförer är kunniga och erbjuder taxitransporter inom Örebro till restauranger, hotell och även flygplatser inom Sverige för privatpersoner såväl som företag.

Vilket taxibolag är seriösa i Stockholm?

Om du vill ha en billig taxi i Stockholm vid dagsresor på vardagar så är Kurir det absolut bästa valet enligt vår jämförelse. Kurir förknippas i övrigt med bra service och hög tillgänglighet, med både internet- och appbokning. Man erbjuder även färdtjänst och rullstolstaxi.