:

Hur mycket kostar ett bord på Pinchos?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar ett bord på Pinchos?
 2. Hur mycket kostar det att äta på Pinchos?
 3. Måste man boka bord på Pinchos?
 4. Hur mycket behöver man beställa på Pinchos för att bli mätt?
 5. Hur mycket måste man äta för att bli mätt på Pinchos?
 6. Hur betalar man i Pinchos?
 7. Hur många bonus tapas?
 8. Är Pinchos dyrt?
 9. Hur gör man på Pinchos?
 10. Hur betalar man med presentkort på Pinchos?
 11. Hur många Pinchos restauranger finns det i Sverige?

Hur mycket kostar ett bord på Pinchos?

Pris: Rätterna på Pinchos kostar mellan 29 kr – 49 kr / styck. För att bli mätt så rekommenderas du beställa runt 4-5 rätter per person, beroende på hur hungrig du är så klart.

Hur mycket kostar det att äta på Pinchos?

Matmässigt gör Pinchos ingen förnärmad. Välbekant plockmat från de populäraste hörnen av vår fyrkantiga glob. De flesta munsbitarna kostar mellan 30 och 40 kronor, och sett till pris/styck kan det verka billigt, men det är bara nästan sant. Det är ett sätt att få oss att tro att vi äter billigt.

Måste man boka bord på Pinchos?

Du kan boka bord på appen,och se när det är ledigt. Rekommenderar ett besök,det var väldigt trevligt när vi var där.. för mer än ett år sedan. Klart vettigt att boka och helg absolut nödvändigt.

Hur mycket behöver man beställa på Pinchos för att bli mätt?

Omdöme om Pinchos. Kul ställe att äta på dock måste man beställa minst 5-8 rätter per person för att bli mätt vilket gör att det lätt kan bli dyrt! Kan få mer för pengarna på andra restauranger.

Hur mycket måste man äta för att bli mätt på Pinchos?

Omdöme om Pinchos. Pinchos finns ju på flera orter med samma koncept, små portioner där man plockar ihop 4-5 rätter för att bli mätt. Detta gör dock att priset sticker iväg, speciellt om man är lite hungrig. Man beställer själv via appen vilken funkar toppenbra.

Hur betalar man i Pinchos?

Restaurangen är kontantfri, det är endast kortbetalning eller betalning via din smartphone som gäller.

Hur många bonus tapas?

Tänk på att du kan MAX få 6 tapas gratis oavsett poäng. Så när du har 6 tapas äter du (och din familj/sällskap om du så vill) dessa och kan sedan börja samla poäng på nytt. Är ni smarta så lägger ni in ert bankkort som kopplat till WRAPP som betalning.

Är Pinchos dyrt?

Omdöme om Pinchos. Kul ställe att äta på dock måste man beställa minst 5-8 rätter per person för att bli mätt vilket gör att det lätt kan bli dyrt!

Hur gör man på Pinchos?

Enda sättet att beställa på Pinchos är att ladda ner krogens app. När den väl är i din telefon checkar du in, beställer, går och hämtar din dryck och mat. När du är nöjd betalar du – i din telefon.

Hur betalar man med presentkort på Pinchos?

Öppna appen Välj en restaurang för att komma vidare till presentkortet. Presentkortet kommer inte vara låst till restaurangen du väljer, utan kommer vara giltigt på alla våra restauranger i Sverige.

Hur många Pinchos restauranger finns det i Sverige?

Pincho Nation AB har för närvarande 49 restauranger i Sverige och är en av Sveriges snabbast växande franchisekedjor, som nu även finns i Norge, Danmark och Finland.