:

Vad täcker Solid Försäkring?

Innehållsförteckning:

  1. Vad täcker Solid Försäkring?
  2. Vad kostar försäkring cykel?
  3. Kan man försäkra en cykel?
  4. Vilken försäkring täcker cykelstöld?

Vad täcker Solid Försäkring?

Solid ersätter dig för din självrisk i din hemförsäkring med upp till 5 000 kr om din Hövding blåses upp i samband med en olycka och din hemförsäkring lämnar ersättning för en ny Hövding. Vad ingår inte i försäkringen? Förlust/stöld av produkten.

Vad kostar försäkring cykel?

Många försäkringsbolag tar ut en självrisk på mellan 20–25 procent av cykelns värde, medan andra bolag bara tar ut en grundsjälvrisk som brukar ligga någonstans mellan 900–1 800 kronor. Tänk igenom vilken självrisk du är beredd att betala om cykeln skulle bli stulen.

Kan man försäkra en cykel?

Cyklar täcks av hemförsäkringen Hemförsäkringen gäller för alla typer av cyklar: barncyklar, vanliga cyklar, elcyklar och tävlingscyklar. Du behöver inte meddela oss vilken slags cykel du har eller hur många. Försäkringen gäller vid stöld, skadegörelse eller om cykeln skadas vid en trafikolycka.

Vilken försäkring täcker cykelstöld?

I alla hemförsäkringar ingår ett skydd som gäller om din cykel blir stulen. Ersättningen är alltid begränsad till ett maxbelopp och normalt med en särskild självrisk. - Den ersättning som du kan få för en stulen cykel varierar kraftigt mellan olika försäkringsbolag, från kronor.