:

Var köpa billig Studentlitteratur?

Innehållsförteckning:

 1. Var köpa billig Studentlitteratur?
 2. Var kan man köpa begagnade böcker?
 3. Vad kostar en begagnad bok?
 4. Vart är det bäst att sälja Studentlitteratur?
 5. Vart kan man köpa kurslitteratur?
 6. Vilka böcker ska man läsa till sjuksköterska?
 7. Hur mycket tar Studentapan?
 8. Hur mycket pengar lägger man på kurslitteratur?
 9. Vart kan man köpa kurslitteratur Göteborg?
 10. Vad gör man med sina gamla böcker?
 11. Hur är det att läsa till sjuksköterska?
 12. Var är det bäst att läsa till sjuksköterska?
 13. Vad kostar det att sälja på Studentapan?

Var köpa billig Studentlitteratur?

Hos online-bokhandeln BookOutlet.se kan du alltid köpa billiga och bästa studentlitteraturen, kursböckerna och läromedlen. Extra billigt är det att köpa böcker i vår outlet-avdelning – Sveriges största och bästa outlet av böcker.

Var kan man köpa begagnade böcker?

Hos Campusbokhandeln kan du köpa nya och begagnade böcker i samma varukorg, få hemskickat eller hämta i någon av våra tio butiker runt om i Sverige.

Vad kostar en begagnad bok?

För en begagnad bok i fint skick får köparen då betala 240kr ( kr). Utbetalning till säljaren blir då 168 kr ( kr). Exempel 2: Boken “Samhällsvetenskapliga metoder” kostar 600 kr i nypris. För en begagnad bok i slitet skick får köparen då betala 330 kr ( kr).

Vart är det bäst att sälja Studentlitteratur?

Med Studentapan köper du dina kursböcker direkt från andra studenter. Lika snabbt och tryggt som att beställa nytt – men du sparar en rejäl slant. Beställ direkt med trygg betalningSök bland tusentals tillgängliga kursböcker och välj den säljare som passar dig bäst.

Vart kan man köpa kurslitteratur?

Det finns flera siter där man kan köpa kurslitteratur begagnat, både från privatpersoner och företag som köper in begagnade böcker och säljer vidare. Det är inte bara bra för miljön utan även för plånboken! Exempel på siter där du kan köpa kurslitteratur är Kurslitteratur.se, Campusbokhandeln.se och Adlibris.se.

Vilka böcker ska man läsa till sjuksköterska?

Hitta kurslitteraturlistor
 • Filosofi och omvårdnad | 1:a upplagan. Av Jakob Birkler m fl. ...
 • Omvårdnadens grunder - paket : (bok + digital produkt) | 2:a upplagan. ...
 • Vetenskaplig teori och metod : Från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt) | 2:a upplagan. ...
 • Vetenskapsteori för nybörjare | 2:a upplagan.

Hur mycket tar Studentapan?

Det är helt kostnadsfritt att annonsera på Studentapan - men cirka 19% läggs på ditt valda bokpris som köparen betalar för att täcka skatter, avgifter och provision.

Hur mycket pengar lägger man på kurslitteratur?

För en svensk student kostar kursböckerna, enligt några år gamla uppgifter, i snitt cirka 3 000 kronor per termin.

Vart kan man köpa kurslitteratur Göteborg?

Kurslitteraturen finns inte bara till försäljning, många av böckerna finns att låna på Universitetsbiblioteket (UB), som har en enorm katalog. Där finns också en omfattande samling tidskrifter och artiklar och en stor katalog med e-böcker.

Vad gör man med sina gamla böcker?

De böcker som sorterats som säljbara kan du antingen skänka till oss i våra butiker eller återvinningscentraler, eller sälja på begagnatmarknader som Bokbörsen och Tradera till exempel.

Hur är det att läsa till sjuksköterska?

Grundutbildningen är tre år (180 högskolepoäng) och leder till en yrkesexamen och en kandidatexamen. Under sjuksköterskeprogrammet varvas teoretiska delar med verksamhetsförlagd utbildning, dvs. ... För att kunna arbeta som sjuksköterska efter slutförd utbildning måste du ansöka om legitimation hos Socialstyrelsen.

Var är det bäst att läsa till sjuksköterska?

Fakta: Uppsala lockade flest. De lärosäten som fick flest sökande till höstens utbildningar var: Det lärosäte som hade flest förstahandssökande var Stockholms universitet: 40 506. Göteborgs universitet hade flest förstahandssökande till program: 20 971.

Vad kostar det att sälja på Studentapan?

Det är helt kostnadsfritt att annonsera på Studentapan - men cirka 19% läggs på ditt valda bokpris som köparen betalar för att täcka skatter, avgifter och provision.