:

Vad är läge plus?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är läge plus?
 2. Har Hemnet alla bostäder?
 3. Vad betyder snart till salu?
 4. Vad är kommande försäljning?
 5. Varför sparar man annons på Hemnet?
 6. Vad betyder kommande försäljning?
 7. När är bästa tiden att sälja hus?
 8. Varför kommande försäljning?
 9. Hur sparar man annons på Hemnet?
 10. Vad är Säljkollen?
 11. Vilken månad är det bäst att sälja lägenhet?
 12. Vilken tid på året är det bäst att sälja lägenhet?
 13. Måste mäklare redovisa slutpris?
 14. Varför kommande på Hemnet?
 15. Varför står det pris saknas på Hemnet?

Vad är läge plus?

Ta kontroll över din affär Läge+ är en försäljningsmetod som är framtagen för dagens bostadsmarknad och som sätter dig i förarsätet. Antingen väljer du att sälja när drömbudet kommer eller så väntar du till senare när det passar dig bättre.

Har Hemnet alla bostäder?

Hos Booli hittar man i princip alla bostäder som är till salu. En stor skillnad mellan Hemnet och Booli gällande bostadssökning är att man via Hemnet endast får fram objekt vilka saluförs via registrerade fastighetsmäklare.

Vad betyder snart till salu?

Vad är snart till salu? En kommande försäljning, läge+, på glänt, på gång eller ”snart till salu” som vi kallar det på Booli, är en bostad som troligtvis kommer att säljas inom kort eller inom lång tid.

Vad är kommande försäljning?

Vad innebär då kommande försäljning? Jo, det innebär att bostaden som annonseras inte är till salu just nu, men den kommer att bli till salu lite längre fram i tiden. Mäklaren påbörjar annonseringen och marknadsföringen av bostaden i ett tidigt skede för att samla på sig spekulanter till framtida visningar.

Varför sparar man annons på Hemnet?

Hemnets undersökningar visar att bostäder som säljs med Hemnet Plus eller Premium får fler besök på sin annons och en större genomsnittlig ökning från utgångspris till slutpris. ... Du kan läsa mer om Hemnets annonspaket på Annonsera Bostad.

Vad betyder kommande försäljning?

Kommande är bostäder på Hemnet som inte är till salu riktigt än. ... En Kommande-annons kostar som en Hemnet Bas och du betalar inget extra när din Kommande-annons går över till att bli en till salu-annons.

När är bästa tiden att sälja hus?

När utbudet är lågt, som i januari–mars, ger det ett enormt flöde av intressenter per bostad. Framåt april—maj är utbudet som störst, vilket ger färre antal intressenter per hus. Det talar alltså mot uppfattningen att maj är den bästa månaden, eftersom flest väljer att sälja då.

Varför kommande försäljning?

Kommande är bostäder på Hemnet som inte är till salu riktigt än. ... Om du börjar närma dig en försäljning men inte riktigt känner att du är där, kan en Kommande-annons på Hemnet vara ett perfekt sätt för dig och din mäklare att ge fler möjlighet att upptäcka och bli intresserade av din bostad.

Hur sparar man annons på Hemnet?

När du skapat ditt konto kan du spara de sökningar som du använder dig av ofta, så som område, bostadstyp, antal rum m.m. Detta gör du genom att söka på ett län, kommun eller tätort och sedan klicka på “Spara sökning”.

Vad är Säljkollen?

Säljkollen är en sida med mer detaljerad besöksstatistik för säljarens bostad, där både du som mäklare och din säljare kan se hur många klick annonsen får dag för dag och hur den presterar i jämförelse med liknande bostäder.

Vilken månad är det bäst att sälja lägenhet?

Antalet sålda bostadsrätter och villor ökar rent historiskt runt vecka 16, veckan efter påsk, enligt Boolis statistik. Det peakar dock först sista veckan i maj. – Då är det högst utbud. Det är många som både vill köpa och sälja mycket under våren.

Vilken tid på året är det bäst att sälja lägenhet?

Generellt sett är bästa tiden att sälja bostad tidig vår och tidig höst, alltså efter julledigheter och sommarsemestrar. – Då har många haft tid att tänka igenom sin bostadssituation.

Måste mäklare redovisa slutpris?

Ett slutpris som visas tillsammans med en adress anses som en personuppgift, eftersom det kan hänföras till en fysisk person, i detta fall både till säljaren och köparen. Det innebär att ett samtycke krävs från både köpare och säljare för att bostadens slutpris ska få synas på Hemnet.

Varför kommande på Hemnet?

Kommande är bostäder på Hemnet som inte är till salu riktigt än. Om du börjar närma dig en försäljning men inte riktigt känner att du är där, kan en Kommande-annons på Hemnet vara ett perfekt sätt för dig och din mäklare att ge fler möjlighet att upptäcka och bli intresserade av din bostad. ...

Varför står det pris saknas på Hemnet?

Anledningen till att ett slutpris inte syns på Hemnet kan bero på lite olika orsaker. ... Slutpriset har skickats in till oss men det ligger dolt och är därför inte synligt på Hemnet. Detta kan du ändra via ditt mäklarsystem.