:

När är det mest folk på ICA?

Innehållsförteckning:

  1. När är det mest folk på ICA?
  2. Vad kostar det att e handla på Willys?
  3. Vilken matbutik på nätet är billigast?
  4. Kan man få hemleverans från ICA?
  5. Vilken mataffär är billigast i Uppsala?
  6. Vilken är den billigaste matkassen?

När är det mest folk på ICA?

– Vi har öppet mellan 06.00 och 23.00, alltså 17 timmar om dagen och tipsar om att inte komma in mellan 15.00 och 18.00 då det är flest kunder i butiken.

Vad kostar det att e handla på Willys?

Du kan välja mellan att få hemleverans eller ett Hämta-alternativ som innebär att du hämtar dina matkassar, i eller intill någon av våra butiker. Båda alternativen innebär en plockavgift på 49 kr och vid hemleverans tillkommer en leveranskostnad på 99 kr.

Vilken matbutik på nätet är billigast?

Prisjämförelsen är utförd av sajten Matpriskollen och matkassen är ihopsatt utifrån SCB:s beräkningar av svenskarnas inköp inom olika varugrupper. Billigast är Willys där totalpriset för de 69 varorna är 21 procent lägre än hos marknadsledande Mathem.

Kan man få hemleverans från ICA?

Hos ICA får du stammispoäng när du handlar mat online. Välj hemleverans eller att hämta i butik från Maxi, Kvantum, Supermarket eller Nära.

Vilken mataffär är billigast i Uppsala?

I Uppsala är det ICA Maxi i Gnista som har den billigaste matkassen som kostar 731 kronor. På andra och tredje plats hamnar två Willys-butiker.

Vilken är den billigaste matkassen?

Vilken är den billigaste matkassen? Just nu är det City Gross som erbjuder den billigaste färdiga matkassen. Den går passande nog under namnet Billiga kassen och kostar 299kr med prova-på-priset som du kan ta del utav via oss på Matspar.