:

Vad kostar det att parkera i Nordstan?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att parkera i Nordstan?
 2. Kan man parkera i Nordstan?
 3. Vad kostar det att parkera i Göteborg?
 4. Var parkerar man billigt i Göteborg?
 5. Kan man gå igenom Nordstan?
 6. Hur betalar man Parkman?
 7. Vad kostar det att parkera på Heden?
 8. Vad kostar det att parkera på Sahlgrenska?
 9. Var får man parkera i Göteborg?
 10. Hur mycket kostar Pendelparkering?
 11. Hur nära tomtgräns får man parkera?
 12. Hur länge har Nordstan öppettider?
 13. När stänger stan i Göteborg?
 14. Hur fungerar Autopay?
 15. Hur fungerar Parkman?
 16. Kan man parkera på Heden?
 17. Vad kostar det att parkera i Långedrag?
 18. Hur får man parkera i ett villaområde?

Vad kostar det att parkera i Nordstan?

Max 180 kr/dag eller 210 kr/dygn Vid förlust av infartsbiljett debiteras ordinarie taxa plus 50 kr. Gäller 1 dygn från första infart. Gäller 1 dygn från första infart.

Kan man parkera i Nordstan?

P-hus Nordstan hittar du mitt i centrala Göteborg med närhet till hela stadens utbud. Det är alltid öppet och det finns alltid plats. Högsta tillåtna höjd på fordonet är 2,10 m.

Vad kostar det att parkera i Göteborg?

Du betalar med telefon, mynt eller kort. På biljettautomaten finns information om taxor och till vem man ska ringa om parkeringsautomaten inte fungerar....Olika biljettaxor inom olika områden.
TaxaPlatskodAvgift (inklusive moms)
2482430 kr/tim 8-18 (8-18), max P-tid 4 timmar 8-18 (8-18), övrig tid 2 kr/tim

Var parkerar man billigt i Göteborg?

Här finns tre stora bilparkeringar: Heden Exercishuset (385 platser), Heden Sten Sturegatan (371 platser) och Heden Engelbrektsgatan (187 platser). Hedens parkeringsplatser har en taxa på 17 kronor/timme alla dagar från klockan 08 till 22. Övrig tid gäller 2 kronor/timme.

Kan man gå igenom Nordstan?

I dag har Nordstan öppet fram till klockan 02. De nya öppettiderna 05.30 till 00.00 börjar gälla den 20 juni. Det är ett beslut som välkomnas av Alliansen i Göteborg stad som tidigare har förespråkat att Nordstan ska stängas på nätterna.

Hur betalar man Parkman?

Skriv in ditt registreringsnummer på www.parkman.nu och under ”betala inom 48h” så får du fram information om de obetalda parkeringar för din bil inom de senaste 48 timmarna. Kortbetalningen sker säkert via Nets som är ledande på marknaden inom e-handel och kortbetalningar.

Vad kostar det att parkera på Heden?

21 kr/tim alla dagar 08-22, övrig tid 2 kr/tim.

Vad kostar det att parkera på Sahlgrenska?

240 kronor. Klockan 18–8 på vardagar och hela dygnet under lördag och söndag.

Var får man parkera i Göteborg?

På en gata eller allmän väg får du inom tättbebyggt område parkera högst 24 timmar i följd på vardagar utom vardag före sön- och helgdag. Det gäller både på platser där det inte finns några vägmärken och där det är utmärkt med ett ”P” utan någon skylt under som säger något annat – till exempel ”2 tim”.

Hur mycket kostar Pendelparkering?

Avgiftsbeläggningen görs på prov och ska utvärderas om ett år. Kostnaden blir 6 kronor i timmen, med en maxkostnad på 30 kronor per dygn.

Hur nära tomtgräns får man parkera?

Det finns inga regler om var på tomten parkeringsplatsen får vara eller hur nära tomtgränsen den får ligga. Parkeringsplatsen får dock inte strida mot bestämmelser i detaljplanen (10 kap. 2 § plan- och bygglagen).

Hur länge har Nordstan öppettider?

Välkommen måndag-fredag kl. 10-12 och efter kl. 18 samt lördag-söndag kl. 10-12 och efter kl.

När stänger stan i Göteborg?

Öppettider
DagarAvenynAvenyområdet
Vardagar10.00-19.0010.00-18.00
Lördagar10.00-17.0010.00-16.00
Söndagar11.00-16.00STÄNGT

Hur fungerar Autopay?

Det nya parkeringssystemet Autopay gör att ingen p-skiva, bom eller biljett behövs, istället läser en kamera av registreringsnumret på bilen vid in- och utfart. Den känner av hur länge bilen stått parkerad. Du behöver inte längre fundera på kontrollavgifter, utan endast betala för den tid som bilen står parkerad.

Hur fungerar Parkman?

Vid in och utfart sitter kameror som läser av ditt registreringsnummer och håller på så vis reda på hur länge du har stått parkerad. Eftersom betalningen sker automatiskt slipper du tänka på p-skiva, biljetter, passa tider eller böter. Inga bommar behövs så kö-risken minskar.

Kan man parkera på Heden?

När du parkerar på någon av de 943 platserna på Heden når du snabbt och enkelt många av Göteborgs attraktioner och affärer. Här finns tre stora bilparkeringar: Heden Exercishuset (385 platser), Heden Sten Sturegatan (371 platser) och Heden Engelbrektsgatan (187 platser).

Vad kostar det att parkera i Långedrag?

Pris: 70 kr/månaden inkl moms.

Hur får man parkera i ett villaområde?

Du ska stanna eller parkera så nära vägkanten som du kan. Utanför tättbebyggt område ska du stanna eller parkera utanför körbanan om det är möjligt. Du får inte parkera så att du hindrar någon annan från att komma in i sitt fordon. Du får inte parkera så att du hindrar andra fordon från att komma iväg.