:

Är Tec en bra husvagn?

Innehållsförteckning:

  1. Är Tec en bra husvagn?
  2. När är det billigast att köpa husvagn?
  3. Är det värt att köpa husbil?
  4. Var tillverkas Tec husbilar?
  5. Hur mycket kostar det att Fukttesta en husvagn?

Är Tec en bra husvagn?

husvagnar och det ska bli spännande att se om T.E.C. därmed får ett uppsving på försäljningslistorna. Spännande är även karosserna som deras husvagnar är utrustade med. De består nämligen av glasfiberarmerad plast (tak, fram- och bakstam) som garanterar lång livslängd och skyddar effektivt mot exempelvis hagel.

När är det billigast att köpa husvagn?

Hösten är som bekant lågsäsong för husvagnslivet och en tid då många bestämmer sig för att sälja sina husvagnar. Det påverkar givetvis priset. Statistik från Blocket visar att just husvagn, liksom motorcyklar, bilar och husbilar, är som är mest fördelaktigt att köpa under höst och vinter.

Är det värt att köpa husbil?

Husbilen är oftast dyrare i inköp, men å andra sidan kan du räkna med lägre campingavgift och större möjlighet att ställa upp ute i det fria till ingen eller låg kostnad. Fundera på vad du ser för campingliv framför dig och rådslå gärna med en handlare som säljer båda alternativen om vilket som passar just dig bäst.

Var tillverkas Tec husbilar?

När LMC togs över av Hymer år 1991 flyttades produktionen av TEC från Dethleffs fabrik i Isny till LMC:s fabrik i Sassenberg.

Hur mycket kostar det att Fukttesta en husvagn?

En fuktmätning kostar ca 500 kr och utförs av besiktningsfirmor. På nya husbilar och husvagnar med garanti är det ett krav att fukttesta varje år för att garantin ska gälla.