:

Vilka hyrbilar har Hertz?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka hyrbilar har Hertz?
 2. Vad kostar det att hyra en bil en månad?
 3. Vad är Kilometerkostnaden för hyrbil?
 4. Hur hyra bil?
 5. Kan man leasa bil en månad?
 6. Kan man leasa en bil i en månad?
 7. Vilka hyrbilsföretag har Folksam avtal med?
 8. Vad är Skadekostnadsreducering?
 9. Vem får hyra bil?
 10. Får man hyra bil?
 11. Vad behövs för att hyra bil?

Vilka hyrbilar har Hertz?

Välkommen till Hertz biluthyrning i Sverige. Boka hyrbil online eller på något av våra uthyrningskontor runtom i världen. Välj mellan sedan, kombi, elbil, skåpbil, minibuss eller lätt lastbil.

Vad kostar det att hyra en bil en månad?

De är alla biluthyrningsfirmor och har långtidshyra utan bindningstid i sitt utbud. Priserna per månad för långtidsuthyrning startar på cirka 5000 kronor upp till drygt 20000 kronor.

Vad är Kilometerkostnaden för hyrbil?

Du måste själv betala 1/3 av kilometerkostnaden för hyrbilen. Denna del anses motsvara inbesparat slitage på din egen bil. Om du inte har behov av hyrbil har du istället rätt till kontantersättning, s k stilleståndsersättning.

Hur hyra bil?

Villkor hyra bil
 • Bokning är personlig och kan inte överlåtas.
 • Du måste vara 18 år för att få hyra släp, bil, lastbil eller minibuss hos oss.
 • Du måste visa giltigt körkort (originalhandling). ...
 • Bilarna måste hämtas och lämnas på samma station.
 • Drivmedel ingår inte i priset.
 • Djur får ej medföras i bilarna.

Kan man leasa bil en månad?

Oavsett vad du kallar det så är det en trygghet för dig som helt vill slippa bindningstider i långa leasingavtal. Hyr en bil 1 månad eller så länge du vill till ett fast och förmånligt månadspris där bland annat 3000 fria kilometer, skadekostnadsreducering samt dygnet-runt-assistans ingår. ... Ska du hyra bil i tjänsten?

Kan man leasa en bil i en månad?

Avis Minilease är ett flexibelt och enkelt sätt att långtidshyra en bil. Njut av bil utan några långa bindningstider, inga underhållningskostnader och inga dyra försäkringskostnader. Med en månadshyra hos Avis kan du välja fritt mellan alla våra bilgrupper. Se nedan för specifikation och pris.

Vilka hyrbilsföretag har Folksam avtal med?

För dig som behöver en ersättningsbil (när din egen är på verkstad). Hertz har avtal med de flesta försäkringsbolagen, såsom If, Volvia, Folksam, Länsförsäkringar, Trygghansa med flera.

Vad är Skadekostnadsreducering?

För att få ner självrisken kan du teckna en självriskreducering, som heter skadekostnadsreducering i biluthyrningsbranschen. ... Om bilen måste in på verkstad kan du, även om självrisken täcker skadan, också behöva betala för tiden som bilen inte går att hyra ut.

Vem får hyra bil?

Det beror på uthyrningsbolaget. I allmänhet är reglerna angående ålder och körkort desamma som för huvudföraren. Vanligtvis behöver alla förare vara minst 21 år gamla och ha haft sitt körkort i minst 2 år. Villkoren varierar dock, så vi ber dig att läsa de specifika hyresvillkoren för din hyra.

Får man hyra bil?

I Sverige får du hyra bil om du fyllt 18 år och har ett giltigt körkort. Om du är under 25 år ber vi dig att kontrollera villkoren som gäller vid bokningstillfället. Ytterligare information angående åldersvillkor kan läsas under "Hyresregler och villkor" och "Age restrictions".

Vad behövs för att hyra bil?

För att få hyra måste giltigt körkort uppvisas för vår personal på stationen. Om körkortet är utfärdat i ett utomnordiskt land krävs även pass, EU-legitimation eller svensk ID handling som komplement. Observera att vi inte accepterar äldre typer av papperskörkort även om det är giltigt i hemlandet.