:

Hur kontaktar man Klarna?

Innehållsförteckning:

 1. Hur kontaktar man Klarna?
 2. Vilket telefonnummer har Klarna?
 3. Kan man maila Klarna?
 4. Hur får man tag på Klarna?
 5. Hur kommer man i kontakt med Wish?
 6. Vilket inkasso använder Klarna?
 7. Hur ändrar man adress hos Klarna?
 8. Har ej fått varan Klarna?
 9. Varför får jag ingen faktura från Klarna?
 10. Kan man ringa Wish?
 11. Hur gör man retur på Wish?
 12. Vilka använder Sergel?
 13. Vad händer om man glömmer betala på Klarna?
 14. Hur fungerar Klarna direktbetalning?
 15. Kan man ändra betalsätt Klarna?
 16. Varför får jag inte min faktura från Klarna?
 17. Varför funkar inte min Klarna?

Hur kontaktar man Klarna?

Klarnas kundtjänst telefonnummer: 08-120-120-10. Lördag-söndag: 10: 00-17: 00.

Vilket telefonnummer har Klarna?

Om du vill komma i kontakt med oss på Klarna kan du chatta med oss dygnet runt, eller ringa oss på 08-120 120 10 vardagar mellan 08.00-22.00 och helger mellan 10.00-17.00. Tveka inte att höra av dig om det skulle vara något!

Kan man maila Klarna?

Se, spåra och hantera ytterligare köp i Klarna-appen med Email Connect. Anslut din e-post så hämtar vi automatiskt leverans- och köpinformation från de ordermeddelanden du får från onlinebutiker.

Hur får man tag på Klarna?

 • Logga in som privatperson. Logga in. Webbversion. Logga in som privatperson.
 • Logga in som handlare. Logga in för att hantera dina beställningar, utbetalningsunderlag, statistik och allmänna inställningar. Gå till portal. Logga in som handlare.

Hur kommer man i kontakt med Wish?

Om du är en kund hos Wish och har frågor om din beställning ber vi dig kontakta Wish Support för omedelbar hjälp via knappen Kundsupport på fliken Konto i Wish-appen. Du kan också skicka dina frågor via e-post till [email protected]wish.com, men knappen Support i Wish-appen är det snabbaste sättet att nå oss.

Vilket inkasso använder Klarna?

Klarna äger inkassobolaget Segoria och koncernen kan på så sätt tjäna på att kunder skickas till inkasso.

Hur ändrar man adress hos Klarna?

För att byta faktureringsadress går du in på ordern i Butiksportalen och klickar på Faktureringsadress. Tryck på Ändra faktureringsadress och skriv i den nya adressen.

Har ej fått varan Klarna?

Om du inte får varorna du har köpt, eller om de är defekta, behöver du inte betala förrän problemet är löst. Vi pausar din faktura så att du ska hinna få varan innan betalningen förfaller, eller få mer tid till att lösa problemet med din butik.

Varför får jag ingen faktura från Klarna?

Om du skrivit in en felaktig e-postadress vid beställningstillfället och handlat mot betalsättet "Faktura" så kommer fakturan inte komma fram. Om du misstänker att du skrivit fel e-postadress kan du kontakta Klarnas kundservice eller logga in med ditt personnr hos Klarna och hämta fakturan den vägen.

Kan man ringa Wish?

Telefonnumret om du vill kontakta Wish kundtjänst är: +1-800-266-0172.

Hur gör man retur på Wish?

Så här fungerar processen:
 1. En kund kontaktar kundtjänsten för Wish och får en QR-kod.
 2. Kunden kommer till din butik med varan. Du skannar koden.
 3. Du väljer att acceptera eller neka returen. Om du väljer att neka returen måste du välja en av anledningarna i appen. ...
 4. Klart! Återbetala inte kunden personligen.

Vilka använder Sergel?

Det här är Sergel Sergel är ett svenskt företag som ingår i Sergel Group. Bolaget grundades redan 1988 av självaste Televerket och man har idag kontor i både Sverige, Lettland, Litauen, Finland, Danmark och Norge. Med hjälp av sina 360 anställda hjälper man sina kunder att driva in skulder.

Vad händer om man glömmer betala på Klarna?

Saknar vi din betalning tillkommer en förseningsavgift. Skulle du ha ett delbetalningskonto och missar att betala flera månader i rad får du ett brev med information om hur mycket du behöver betala in för att kunna fortsätta delbetala. Som ett sista steg kan fakturan gå vidare för inkassoåtgärder.

Hur fungerar Klarna direktbetalning?

Med “Betala direkt” genomför du din betalning på en gång men behåller alla de fördelar du får när du handlar genom Klarna. Betalningen kan ske på tre sätt: med ditt kort, via banköverföring eller genom ett kopplat bankkonto.

Kan man ändra betalsätt Klarna?

Bra att veta: Om du inte vill hantera alla dina Klarnakort-betalningar manuellt kan du anpassa dina betalningar genom att välja vilka köp du vill betala nu eller senare. Sätt din egen gräns i Klarna-appen och välj upp till vilket belopp du vill ska betalas automatiskt.

Varför får jag inte min faktura från Klarna?

Vi skickar fakturan till den mejladress du angav vid köptillfället, hittar du inte faktura-mejlet i din inkorg så är det bra om du kollar i skräpposten. Butiken kan i fåtal fall skicka fakturan via post eller med din order, men du får alltid full tillgång till dina fakturor genom att logga in här eller via vår app.

Varför funkar inte min Klarna?

Olika faktorer såsom missade eller försenade betalningar eller rapporterade finansiella problem kan leda till att du blockeras från att använda Klarna. ... Vi förstår att det kan vara frustrerande att nekas för ett köp efter att ha godkänts vid ett tidigare tillfälle.