:

Kan man växla mynt på ICA?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man växla mynt på ICA?
  2. Vart kan man lämna in mynt?
  3. Var kan man växla kontanter?
  4. Var kan man växla in mynt i Borås?
  5. Vilka Nordea kontor tar emot kontanter?

Kan man växla mynt på ICA?

Du kan sätta in upp 8 000 kronor under en 30-dagarsperiod. Tänk på att till enskilda ICA-butiker kan ha begränsningar vad det gäller möjligheten att kunna ta emot mynt för insättning. Med ett av ICA Bankens bankkort så kan du göra kontantuttag i de flesta ICA-butiker, samt i uttagsautomater i hela världen.

Vart kan man lämna in mynt?

Du kan sätta in kontanter via Bankomat AB:s insättningsautomater. På Bankomat AB:s webbplats kan du se var din närmaste insättningsautomat finns. För att lämna in mynt kan du besöka exempelvis Ica eller Forex.

Var kan man växla kontanter?

I Bankomats insättningsautomater kan du sätta in sedlar med hjälp av ditt bankkort på ditt konto i banken. För Swedbank och de flesta sparbanker är den maximala insättningen 10 000 kronor under en 7-dagarsperiod. Vissa sparbanker har andra gränser – fråga på ditt bankkontor.

Var kan man växla in mynt i Borås?

Lista över insättningsautomater i Borås
  • Pallas shopping. Lilla brogatan 8. 50330, Borås. Ägare: Bankomat AB. Antal maskiner: 3.
  • Borås Knallerian. Skaraborgsvägen 64. 50630, Borås. Ägare: Bankomat AB. Antal maskiner: 2.

Vilka Nordea kontor tar emot kontanter?

Exempelvis finns det automater i Malmö, Helsingborg och vid färjeterminalen i Göteborg med danska kronor, i Strömstad kan du ta ut norska kronor och på Arlanda är Bankomaterna laddade med euro, pund, dollar och turkiska lira.