:

Vart kan man hitta stora kartonger?

Innehållsförteckning:

  1. Vart kan man hitta stora kartonger?
  2. Vilka mått har en flyttkartong?
  3. Var kan man köpa emballage?
  4. Var kan jag köpa emballage?
  5. Vad kostar flyttkartonger på Rusta?
  6. Hur mycket vikt Flyttlåda?
  7. Vad väger en flyttkartong?
  8. Var köper man förpackningsmaterial?
  9. Var kan man köpa postpaket?
  10. Hur stor är en standard Flyttkartong?

Vart kan man hitta stora kartonger?

Hos oss på Office Depot hittar du ett brett utbud av produkter som flyttlådor, wellpapplådor, papptuber, kartonglådor i olika storlekar och som passar till olika ändamål. Hos oss kan du även köpa adresslappar och fraktsedlar för paket och att sätta på flyttlådor eller kartonger.

Vilka mått har en flyttkartong?

Flyttkartong standard mm, 20 kg.

Var kan man köpa emballage?

Köp våra förpackningar med porto eller använd eget emballage På våra serviceställen kan du köpa vadderade påsar och kartonger med porto i olika storlekar. Hitta ditt närmare serviceställe. Du kan även köpa förpackningar med porto i vår webbutik.

Var kan jag köpa emballage?

På Rusta hittar du packmaterial som kan användas för grovförvaring eller vid flytt. Välj flyttkartong efter vilken typ av innehåll du vill packa och skydda dina föremål med bubbelplast eller silkespapper.

Vad kostar flyttkartonger på Rusta?

-Ny flyttkartong, om du vill ha en ny ok kartong som håller en flytt eller två så välj Rustas flyttkartong som endast kostar 10 kr/st om du köper 10 stycken.

Hur mycket vikt Flyttlåda?

Flyttkartonger får max väga 20 kg oavsätt om kartonger säger 30 kg, detta är pg av att kartongerna kan gå sönder samt att övervikt blir inte bra för varken bil eller säkerhet för personal samt era saker.

Vad väger en flyttkartong?

Stabil flyttlåda med 5 pappersskikt!...Artikeldata.
ProduktnamnFLYTTLÅDA 5 PAPPERSSKIKT 560X330X370 MM
Vikt1.140000
EAN-nr0200500278675
Netto vikt1.04
TypFLYTTLÅDA

Var köper man förpackningsmaterial?

Inom postemballage och emballage hittar du allt som du behöver för att skicka och emballera kuvert, paket och annat större gods. Inom emballage har vi ett särskilt brett sortiment med en mängd olika storlekar och användningsområden av kartonger, lådor och andra typer av ytteremballage.

Var kan man köpa postpaket?

Köp förpackningar med porto Många av våra förpackningar med porto finns att köpa hos våra postombud. Sök efter närmaste postombud. Du kan även köpa förpackningar med porto i vår e-butik.

Hur stor är en standard Flyttkartong?

Flyttkartong standard mm, 20 kg.