:

Vart kan man köpa fina blommor?

Innehållsförteckning:

  1. Vart kan man köpa fina blommor?
  2. Är Plantagen franchise?
  3. Vad kostar det att buda blommor?
  4. Får man lämna tillbaka bäddmadrass på IKEA?
  5. Kan man lämna tillbaka en soffa IKEA?
  6. Kan man reklamera växter?

Vart kan man köpa fina blommor?

Interflora är en rikstäckande blomsterförmedling med närmare 600 Interflorabutiker och ombud spridda över hela Sverige. Interflora finns från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl.

Är Plantagen franchise?

Våra butiker drivs som franchise vilket innebär att du äger din egen butik och samtidigt drar nytta av vårt lönsamma butikskoncept. Du behöver inte vara optiker eller ha erfarenhet från branschen. Det är ditt driv och din entreprenöranda som kommer att göra dig framgångsrik i vår kedja! Länge leve taket!

Vad kostar det att buda blommor?

Budavgiften är från 99 kronor. Det gäller både Blommogram för leverans inom Sverige och till utlandet. Avgiften är inte inkluderad i produktpriset. Väljer du att själv hämta beställningen i närmaste butik betalar du ingen budavgift.

Får man lämna tillbaka bäddmadrass på IKEA?

Det är viktigt för oss att du sover bra på din nya IKEA madrass. När du köper en resårmadrass eller resårbotten på IKEA får du hela 90 dagars bytesrätt och möjlighet att sova på saken.

Kan man lämna tillbaka en soffa IKEA?

Om du ångrar ditt köp är du alltid välkommen att returnera dina vara till oss.Vi tar emot din retur via postpaket eller direkt i något av våra IKEA varuhus i Sverige. Vid beställning på telefon eller via Internet har du som kund alltid ångerrätt i 14 dagar.

Kan man reklamera växter?

Du kan klaga enligt konsumentköplagen upp till tre år efter köp om plantan avviker i sort, mängd och kvalitet mot vad som avtalats om. Förutsättningen är att du skött plantan på rätt sätt. Sex månader efter köp är det du som har bevisbördan. Skötselråd, helst skriftliga, ska följa med plantan.