:

När öppnar vårdcentralen Finspång?

Innehållsförteckning:

 1. När öppnar vårdcentralen Finspång?
 2. Vilken region tillhör Finspång?
 3. När ska man testa sig för Corona Östergötland?
 4. Finns på nätet Finspång?
 5. Vilket län Finspång?
 6. Hur stort är Finspång?
 7. När får man testa sig för Covid?
 8. När ska man boka Coronatest?
 9. Vad har hänt i Finspång?
 10. Vad är Finspång känt för?
 11. När blev Finspång stad?
 12. Hur gammal är Finspång?
 13. Hur många bor i Finspång 2020?
 14. När ska man testa sig för Corona Skåne?
 15. Hur lång tid tar det att få svar på Corona test Örebro?
 16. När ska man provta för Covid?
 17. Varför heter Finspång Finspång?
 18. Hur gammalt är Finspång?

När öppnar vårdcentralen Finspång?

Vårdcentral Vårdcentralen Finspång, Finspång, Lasarettsvägen 12-16, Finspång, Finspång
Mån:08.00-21.0008.00-21.00
Tis:08.00-21.0010.00-19.00
Ons:08.00-21.0010.00-19.00
Tor:08.00-21.00

Vilken region tillhör Finspång?

Region Östergötland - Vårdcentrum Finspång.

När ska man testa sig för Corona Östergötland?

Du som är 13 år eller äldre, och haft symtom på covid-19 i minst 48 timmar kan boka tid för provtagning för att se om du just nu har en infektion som orsakas av covid-19. Det gäller oavsett om du är vaccinerad eller inte. Du bokar tid genom att logga in på 1177.se med e-legitimation, som bank-id eller Freja eID.

Finns på nätet Finspång?

Så här gör du för att nå intranätet Gå in på Internet från vilken dator som helst. Skriv in adressen: https://intranat.finspang.se i adressfönstret på webbläsaren. Logga in med samma inloggning (namn och lösenord) som på arbetsplatsen eller Mobilt bankID.

Vilket län Finspång?

Finspångs kommun ligger i Östergötland (Östergötlands län); 1 055 km2, 21 765 invånare (2020). Kommunen genomkorsas av riksväg 51. Centralort är Finspång.

Hur stort är Finspång?

7,98 km² Finspång/Area

När får man testa sig för Covid?

Antikroppsprov kan visa om du har haft covid-19 Provet för att se om du har antikroppar är ett blodprov. Du kan lämna prov för antikroppar som en del av en läkarundersökning. Det behöver gå minst 14 dagar efter att du har fått symtom tills antikroppar har hunnit bildas och du kan lämna provet.

När ska man boka Coronatest?

Om du behöver vård ska du ringa 1177. Ett PCR-test visar om det finns virus i dina luftvägar och kan lämnas både om du har symtom och i vissa fall även när du inte har symtom, men kan ha blivit utsatt för smitta. Om du får symtom ska du isolera dig. Det gäller alla, även dig som är vaccinerad.

Vad har hänt i Finspång?

Finspång
 • Kidnappad man skenavrättades med pistol. ...
 • Mc-förare svårt skadad i olycka. ...
 • Anhållen för brand på gruppboende. ...
 • Brand i industribyggnad – övertänd. ...
 • Man häktad efter mordförsök i Linköping. ...
 • Brand på stödboende – en gripen för mordbrand. ...
 • Larm om skottlossning. ...
 • 70-åring död i lastbilskrock.

Vad är Finspång känt för?

Finspång är en gammal vacker bruksort med flera större industrier, bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Gränges, SAPA och SSAB. Finspång är även känt för en av sina gymnasieskolor, nämligen Curt Nicolin Gymnasiet.

När blev Finspång stad?

Finspång blir köping 1942 Första januari 1942, mitt under andra världskriget, blev Finspång köping. Här kan du läsa mer om hur Risinge landskommun blev Finspångs köping och se några bilder från firandet under det kalla nyåret 1942.

Hur gammal är Finspång?

Bruksortens äldsta historia är oklar, men man kan ange 1580 som födelseåret för egentlig industrietablering, då den inflyttade nederländaren Wellam De Wijk, av Johan III anförtroddes ledningen av verksamheten i Finspång.

Hur många bor i Finspång 2020?

Finspångs kommun ligger i Östergötlands län och har 21 765 invånare.

När ska man testa sig för Corona Skåne?

Testa dig fem dagar efter att personen du bor med testade sig. Om du har symtom ska du inte vänta fem dagar, utan beställa ett test direkt och testa dig. Du har haft nära kontakt med någon som har covid-19.

Hur lång tid tar det att få svar på Corona test Örebro?

När får jag provsvaret? Svar på PCR-prov, som visar om du har pågående covid-19 eller inte, syns inom: 3 dygn (kalenderdagar).

När ska man provta för Covid?

Här får du svar på vanliga frågor. Testa dig mot covid-19 om du har symtom. Det räcker med att du har milda symtom som feber, hosta eller halsont, eller förlorat smak- eller luktsinne. Du kan också behöva provta dig om du bor med någon som är sjuk i covid-19.

Varför heter Finspång Finspång?

Namnet Finspång, Finspong, eller det ursprungliga "Finsponga", tros ha tillkommit på 1300-talet och kan betyda "Fotgängarnas broställe".

Hur gammalt är Finspång?

Finspångs kommun bildas 1971 1 januari 1971 infördes en enhetlig kommuntyp i Sverige. I samband med denna ombildades de tidigare landskommuner Hävla och Hällestad tillsammans med Finspångs köping till nuvarande Finspångs kommun.