:

Vad kostar busskort i Gävle?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar busskort i Gävle?
 2. Hur betalar man på bussen i Gävle?
 3. Kan man betala med reskassa på bussen?
 4. Hur mycket kostar busskort i månaden i dalatrafik?
 5. Vad kostar ett månadskort på UL?
 6. Hur gör man med reskassa på bussen?
 7. Hur mycket kostar en månads busskort?
 8. Hur mycket kostar ett busskort per månad?
 9. Vad kostar 30 dagars kort UL?
 10. Hur mycket kostar ett UL kort?
 11. Hur betalar man på bussen Länstrafiken?
 12. Kan man betala med kort på bussen i Stockholm?
 13. Kan man betala med kort på spårvagn?

Vad kostar busskort i Gävle?

Har du en biljett där zon F1 Gävle ingår gäller den för lokalt resande inom Gävle stad med UL. En biljett där både zonerna Gävle stad (zon F1) och Gävle kommun (zon F) ingår eller en biljett med länsgiltighet gäller för resa Gävle - Furuvik med UL....Förmånstagare.
ZonerPris (förmånstagare)
1273:-
2389:-
3504:-
4620:-

Hur betalar man på bussen i Gävle?

Lägsta pris får du om du betalar din biljett med reskassa ombord på buss/X-tåg eller köper biljett i förväg på kundcenter. Väljer du att köpa enkelbiljetten ombord på bussen/X-tåget med kontokort eller kontanter betalar du ett högre pris.

Kan man betala med reskassa på bussen?

Reskassan dras per automatik om ingen annan giltig produkt finns på kortet. När du har en reskassa på kortet går det snabbare att kliva ombord och betala resan på bussen. Du kan ladda reskassa på Mina Sidor eller hos ett ombud. Och du måste ha ett grönt resekort för att ladda reskassa.

Hur mycket kostar busskort i månaden i dalatrafik?

Kortet gäller på alla Dalatrafiks bussar. Det gäller inte ombord på tåg. Kortet är ett månadskort (30 dagar) och kostar 200 kronor.

Vad kostar ett månadskort på UL?

Alla periodbiljetter laddas på ett UL-kort och kan användas av flera, men endast en person per resa. Kombinerade periodbiljetter med SL laddas på ett SL Accesskort som gäller tillsammans med laddningskvitto....Årsbiljett.
BiljettPris
UL + ARLANDATILLÄGG12 840 kr
UL + XT Gävle Stad12 550 kr
UL + XT Län19 050 kr

Hur gör man med reskassa på bussen?

Reskassa innebär att du laddar en summa på ditt Resekort och reser upp beloppet genom att köpa enkelbiljetter. Om du väljer att köpa enkelbiljetter med reskassa betalar du ett förköpspris. Då blir biljetten billigare jämfört med om du köper enkelbiljett ombord på bussen med bankkort.

Hur mycket kostar en månads busskort?

Den är giltig i 30 dagar från första validering ombord på bussen och kostar 240 kr.

Hur mycket kostar ett busskort per månad?

70 kronor för reducerat – Höjs med 5 kronor. 7 dagar: 335 kronor – Höjs med 10 kronor. 225 kronor för reducerat – Höjs med 5 kronor. 30 dagar: 890 kronor – Höjs med 30 kronor.

Vad kostar 30 dagars kort UL?

Prisjustering 3 januari 2020
ÅrsbiljetterPris idagNytt pris
30-dagar Tätort vuxen395 kr420 kr
30-dagar pensionär560 kr590 kr
30-dagar lågtrafik vuxen510 kr460 kr
30-dagar lågtrafik vuxen med arlandatillägg810 kr760 kr

Hur mycket kostar ett UL kort?

UL-kortet hittar du hos alla våra försäljningsombud och på UL Center i Uppsala. Kortet kostar 20 kronor när du laddar det med reskassa för minst 50 kronor eller valfri biljett.

Hur betalar man på bussen Länstrafiken?

I samband med ombordstigning fram kan du även betala din biljett med betalkort och ladda reskassa ombord på vissa bussar. Vill du veta vilka bussar som har öppna framdörrar går det bra att kontakta Länstrafikens Kundservice....Betala din biljett
 1. Swish.
 2. Betalkort.
 3. Köp via Klarna.

Kan man betala med kort på bussen i Stockholm?

Resa med betalkortet Den fattade trafiknämnden ett genomförandebeslut att införa kontaktlös betalning för resa inom SL-trafiken. Det innebär att det blir möjligt att resa genom att blippa sitt kontaktlösa betalkort mot spärren, mot läsaren i bussen, på plattformsstolpen eller hos konduktören.

Kan man betala med kort på spårvagn?

Från och med 11 oktober kan du endast betala med bankkort i våra biljettautomater på spårvagnarna, ombord på Älvsnabben 3, 4, 5 och Skarven. På grund av att Riksbanken har gett ut nya mynt (1-, 2- och 5-krona) accepterar biljettautomaterna inte längre mynt som betalning.