:

När hämtas grovsopor i Skellefteå?

Innehållsförteckning:

  1. När hämtas grovsopor i Skellefteå?
  2. När börjar sophämtning fritidshus?
  3. Var köpa Latrintunna?
  4. Vilken dag hämtas sopor Karlstad?
  5. När töms mina sopor Kalmar?
  6. När är det sophämtning Gävle?
  7. Vad kostar latrintömning?
  8. Vad kostar Trädgårdstunna?

När hämtas grovsopor i Skellefteå?

Hämtning och avgifter gällande grovavfall. En gång per år så har du möjlighet att få ditt grovavfall hämtat. Det sker under våren och annonseras bland annat här på webbplatsen. Aktuellt för 2021: Grovavfallsinsamlingen sker i år endast i ytterområdena.

När börjar sophämtning fritidshus?

Sophämtning för fritidshus sker varannan vecka med start vecka 18-19 fram till vecka 40-41. Du kan använda vår sökfunktion för att hitta när du har sophämtning.

Var köpa Latrintunna?

Här hittar du praktisk information om hämtning, extra hämtning och avgifter. Vi hämtar endast latrintunnor köpta från Gästrike återvinnare. De rymmer 37,5 liter och är 42 cm höga och 38 cm i diameter. Latrintunnor finns att hämta på samtliga återvinningscentraler i regionen året om.

Vilken dag hämtas sopor Karlstad?

Bor du i villa kommer vi hem till dig varannan vecka och tömmer ditt sopkärl. Flerbostadshus besöker vi varje vecka. Logga in på Mina sidor för att få reda på vilken dag vi kommer hem till dig.

När töms mina sopor Kalmar?

Kunder som normalt skulle haft tömning på juldagen (lördagen 25/12) får istället avfallet hämtat måndag 27/12. Övriga dagar hämtas avfallet som vanlig vardag. På hämtningsdagen behöver kärlen finnas tillgängliga mellan klockan 06.00 och 22.00.

När är det sophämtning Gävle?

Sophämtningen vid fritidshus sker mellan v. 20-37. Vill du förlänga säsongen före eller efter dessa veckor går det bra att beställa extrahämtning av dina sopor till en extra kostnad. Beställ din extrahämtning genom att fylla i formuläret nedan.

Vad kostar latrintömning?

Därför är det av yttersta vikt att det är enbart latrin i kärlen. Kärlen spolas sedan ur, samlas i container och körs till avfallsförbränning. Hämtning av godkända latrinkärl kan beställas mot en fast avgift på 475 kr och 60 kr/kärl och sker inom 17 dagar vid fastigheten.

Vad kostar Trädgårdstunna?

Pris plantjord i säck
AntalPris inkl. momsPris exkl. moms
1 säck43 kr34 kr
4 säckar140 kr112 kr
1 pall (39 säckar)1300 kr1040 kr