:

Vem köper begagnade husvagnar?

Innehållsförteckning:

 1. Vem köper begagnade husvagnar?
 2. Hur säljer man en husvagn?
 3. När sälja husvagn?
 4. Vem köper in husbilar?
 5. Vad kostar en ny husvagn?
 6. Vad ska man tänka på när man köper husvagn?
 7. Vad får jag för min husbil?
 8. Var kan jag sälja min husbil?
 9. Är det värt att köpa husvagn?
 10. Vilka husvagnar är bra?
 11. Vad blir skatten på husbilar?
 12. Hur mycket höjs skatten på husbilar?

Vem köper begagnade husvagnar?

Vi på fordonsköparna.se köper husvagnar, husbilar och andra fordon för resa och transport. Vi utför en besiktning av ditt fordon som vi gör kostnadsfritt sen lämnar vi en marknadsmässig värdering och ett bud som du har att ta ställning till.

Hur säljer man en husvagn?

Sätt en tydlig och saklig rubrik och skriv sedan en annonstext som rätar ut tänkbara frågetecken hos köparen. Tänk också på att ta med det som är bra med just din husbil eller husvagn – och skriv även ut eventuella skavanker. Då slipper du svara på en massa frågor och ökar chanserna till försäljning.

När sälja husvagn?

Har du ett gammalt fordon som mest står i vägen och du känner att du inte behöver den längre så är det dags att sälja. Det är inte alltid så lätt att hitta en privat köpare, men vi kan hjälpa dig att hitta intressenter och slippa allt krångel. Vi köper husvagnar i olika skick.

Vem köper in husbilar?

Vincents köper din husbil - snabbast och enklast! Då ska du välja Nordens enklaste och tryggaste inköpstjänst, hos Vincents Husbil & Husvagn. Via vår trygga inköpstjänst får du gratis värdering oavsett vad du har för fabrikat och årsmodell. Kontakta din säljare och kom överens om ett inköpspris.

Vad kostar en ny husvagn?

En helt ny husbil kan kosta mellan 500 000 kr och upp till flera miljoner. Genomsnittet ligger på knappt 800.000 kr. En mindre husvagn har ett nypris på cirka 150.000 kr, men många vanliga vagnar ligger på 300 000 kr.

Vad ska man tänka på när man köper husvagn?

Tips och råd inför husvagnsköpet
 1. Rätt husvagn gör ditt campingliv roligare och ger dig minnen för livet. ...
 2. Tänk som när du köper personbil – och gör noggrann utvändig. ...
 3. Besök en seriös husvagnshandlare. ...
 4. Kolla fukten. ...
 5. Insidan räknas – hur är slitaget? ...
 6. Prova funktionerna. ...
 7. Begär besiktningsprotokoll. ...
 8. Provkoppla husvagnen.

Vad får jag för min husbil?

Ett problem du som privatperson får är att du missar många köpare då du antagligen inte tar inbyte och viktigast av allt – inte kan erbjuda finansiering som köparen ofta kräver. Vi finansierar mellan 80-90% av de husbilar vi säljer vilket krävs för att en affär gjord.

Var kan jag sälja min husbil?

Vill du sälja husbilen snabbt utan krångel? Då ska du välja Nordens enklaste och tryggaste inköpstjänst, hos Vincents Husbil & Husvagn. Via vår trygga inköpstjänst får du gratis värdering oavsett vad du har för fabrikat och årsmodell. Kontakta din säljare och kom överens om ett inköpspris.

Är det värt att köpa husvagn?

Tänk på att husvagnens ålder och slitage inte alls kan jämföras med en personbil. Husvagnen är som ett andra hem för många, och som ofta är både välskött och underhållen. Därför kan en välbehållen, begagnad husvagn vara ett klokt alternativ i stället för en helt ny.

Vilka husvagnar är bra?

Royal 560 XL toppade Kabes interna försäljningslista för husvagnar 2018....Husvagnarnas 10-i-topp!
 • KABE. Antal registrerade 2018: 902 st. ...
 • ADRIA. Gigantisk sittgrupp finns i storsäljaren Alpina 663 HT. ...
 • HOBBY. ...
 • KNAUS. ...
 • POLAR. ...
 • WEINSBERG. ...
 • LMC. ...
 • DETHLEFFS.

Vad blir skatten på husbilar?

Den införs nya bestämmelser för vissa husbilar. Det gäller husbilar som under de tre första åren från det att husbilen blev skattepliktig första gången betalar malusskatt om minst 4 800 kronor/år.

Hur mycket höjs skatten på husbilar?

När systemet med bonus malus trädde i kraft gick den upp till cirka 14 000 kronor. Med den nya höjningen kan skatten hamna på 28 000 kronor per år de tre första åren för en nyregistrerad husbil.