:

Vilka dörrar passar Yale Doorman?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka dörrar passar Yale Doorman?
 2. Vilken Yale Doorman är bäst?
 3. Vilken låskista till Yale Doorman?
 4. Hur funkar Yale Doorman?
 5. Vilket slutbleck Yale Doorman?
 6. Vad är Masterkod på Yale Doorman?
 7. Vilka äger Yale Doorman?
 8. Vad ingår i Yale Doorman?
 9. Hur koppla Yale Doorman till Verisure?
 10. Kan man montera Yale Doorman själv?
 11. Hur justerar man slutbleck?
 12. Vad är Plösmått?
 13. Hur låser man en Yale Doorman?
 14. Hur varnar Yale Doorman för lågt batteri?
 15. Hur vet jag om Yale passar min dörr?
 16. Varför Yale Doorman?
 17. Hur länge håller Yale Doorman?

Vilka dörrar passar Yale Doorman?

Det passar till alla ytterdörrar förutom Character Leon, pardörrar, säkerhetsklassade dörrar, Silence, och inåtgående ytterdörrar.

Vilken Yale Doorman är bäst?

Yale Doorman Classic V2N är ett komplett digitalt lås för hemmet som vi valt att utse till bäst i test. Det fick betyg 5 av 5 och blev utsedd till bäst i test hos M3 Smartworld.

Vilken låskista till Yale Doorman?

Yale Doorman kan monteras på dörrar där det idag sitter ett lås med skandinavisk standard, vilket gäller de allra flesta bostäder. Om du är osäker på om låset passar hos dig kan du få hjälp och vägledning av din lokala låssmed.

Hur funkar Yale Doorman?

Yale Doormans elektroniska lås kopplas enkelt ihop med ditt hemlarm från Verisure. Med låset kopplat till ditt hemlarm larmar du av genom att helt enkelt låsa upp ytterdörren! Du styr och håller koll på ditt Yale Doorman-lås med mobilen genom Verisure App. Här kan du se status på både ditt hemlarm och ditt lås.

Vilket slutbleck Yale Doorman?

Vad kan jag göra? Medföljande slutbleck 1487-2 fungerar i det allra flesta fall, upplever du att det är svårt att stänga dörren när Yale Doorman monterats ihop kan det vara idé att byta till slutbleck 1487-1.

Vad är Masterkod på Yale Doorman?

Ställa in masterkod: När du installerar ditt lås och följer instruktionerna låset ger dig får du uppamaningen att ange en masterkod med 6 siffror. Spara din masterkod på ett säkert ställe då den senare kommer behövas vid ändringar i ditt lås inställningar. Se Yale Doorman-manualen på sidan 22 för mer information.

Vilka äger Yale Doorman?

Yale ägs för närvarande av Assa Abloy och är leverantören bakom de kända digitala bostadslåsen med namnet Yale Doorman.

Vad ingår i Yale Doorman?

Med Yale Doorman styr du låset med en app. Du kan släppa in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod, med nyckelbricka och kod i kombination eller med en fjärrkontroll.

Hur koppla Yale Doorman till Verisure?

För att integrera låset behöver du installera modulen via Mina Sidor. På modulen står ett serienummer bestående av åtta siffror och bokstäver som ska skrivas in. Gå in på Mina Sidor och välj installera i menyn till vänster på sidan, välj installera komponent och följ instruktionerna.

Kan man montera Yale Doorman själv?

Kan jag installera Yale Doorman själv? Yale's lås är speciellt utformade för enkel installation, så att den genomsnittliga gör-det-självaren kan göra låsinstallationen med lätthet. För dig som inte vill, eller har tid, går det bra att kontakta en installatör, det kan du lösa hos någon av våra återförsäljare.

Hur justerar man slutbleck?

Häng i dörrbladet i karmen och justera in karmens låssida så att dörrbladet träffar karmen lika uppe och nere. Låssidan på dörrbladet går att justera längre in eller/ut genom att justera slutblecket i karmen. Detta skall ställas så att man får ett lagom stängningstryck och att dörren sluter tätt.

Vad är Plösmått?

Plösmått: Från framkant till urtaget för regeln. Stödskruv: För att eliminera svikt i karm. Kappa: För att koppla ihop slutbleck och hakeregel .

Hur låser man en Yale Doorman?

Om du registrerat en PIN-kod med en nyckelbricka slås PIN-koden efter att du hållit upp nyckelbrickan. Slutför upplåsning med *. Tryck # masterkod # Tryck 6 # Tryck 1 för automatisk låsning Tryck 3 för att avaktivera Bekräfta med # Automatisk låsning betyder att det låser automatiskt varje gång dörren stängs.

Hur varnar Yale Doorman för lågt batteri?

Ljussymboler på utsidan Låg batterivarning: Denna symbol finns på utsidan och tänds när batterinivån är låg och batteribyte skall genomföras. Öppet läge: Denna symbol finns på utsidan och tänds vid uppläsning och blinkar därefter en tid för att indikera att låset är olåst.

Hur vet jag om Yale passar min dörr?

Nyare byggnader har generellt samma dörrstandard, medan äldre dörrar kan var tjockare och kanske behöva anpassas för att passa för ett smart lås. Exempelvis så kräver dörrlås från Yale en rund eller oval cylinder och ett dörrhandtag placerat mellan cylindern för installation.

Varför Yale Doorman?

Tryggt att se låsets status i mobilen Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

Hur länge håller Yale Doorman?

Batterierna i Yale Doorman håller i ca 12-24 månader, berorende på användningsfrekvens.