:

Vad kostar det att måla ett betongtak?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att måla ett betongtak?
  2. Kan man gå på betongtak?
  3. Vad kostar det att måla om plåttak?
  4. Hur ska man gå på takpannor?
  5. Kan man gå på tegeltak?
  6. Vad kostar det att behandla tak?
  7. Hur ska man gå på tegeltak?

Vad kostar det att måla ett betongtak?

Betongpannan bleknar efter hand och förlorar sin estetik efter 15–20 år beroende på ytbehandling, i det läget vara lämpligt med en målning av taket för att återfå ytbehandlingen av takpannorna. Pris: Ca 625 kr/kvm – (S:t Eriks Modo Bas/Plus, Benders Palema/Candor, Monier Elegant/Protector).

Kan man gå på betongtak?

Betongpannor har blivit ett mycket vanligt alternativ till tegel och det är lätt att förstå varför: de liknar tegelpannor men är betydligt billigare och har även en del andra fördelar, som hållbarheten. Om man måste på ett tegeltak så kan man räkna med att spräcka en och annan tegelpanna.

Vad kostar det att måla om plåttak?

Kostnaden för tak- och väggmålning varierar med underlag, område m.m. Jämför ca 100 kvm förzinkad obelagd plåt kostar ca 380:-/kvm monterad med förzinkad fabrikslackerad plåt kostar ca 435:-/kvm monterad. En merkostnad på 55:-/kvm.

Hur ska man gå på takpannor?

2 Tak med takpannor Byt trasiga pannor. Kolla även läkten och pappen under pannorna. Skevt liggande tegelpannor justeras i läge. Undvik att på pannorna.

Kan man gå på tegeltak?

Om det funkar att på taket beror ju helt på skicket. Har du pannor i utmärkt skick kan du nästan ordna party på taket. Är pannorna istället riktigt dåliga räcker det nästan att du tittar hårt på dom för att de ska spricka.

Vad kostar det att behandla tak?

När du anlitar LA Takvård ingår alltid förbehandling av taket, och vi ser till att städa upp efter oss och tar med oss allt skräp. En offert från oss hamnar på mellan 3.800 kr till max 8.280 kr efter rotavdrag (takyta ca 160 kvm, priset gäller 2020). Priset beror på hur mycket förbehandling som behövs.

Hur ska man gå på tegeltak?

2 Tak med takpannor Byt trasiga pannor. Kolla även läkten och pappen under pannorna. Skevt liggande tegelpannor justeras i läge. Undvik att på pannorna.