:

Hur bra är aktsam?

Innehållsförteckning:

 1. Hur bra är aktsam?
 2. Är Gjensidige bilförsäkring bra?
 3. Är Länsförsäkringar bilförsäkring bra?
 4. Är Volvia försäkring bra?
 5. Vilket försäkringsbolag är bäst för bil?
 6. Hur mycket kostar det att försäkra en bil?
 7. Vilken försäkring är bäst för bilen?
 8. Kan man se om bilen är försäkrad?
 9. Är Länsförsäkringar hemförsäkring bra?
 10. Vad ingår i min Volvia försäkring?
 11. Varför Volvia försäkring?
 12. Vad är en bra bilförsäkring?
 13. Vilken bilförsäkring är billigast och bäst?
 14. Hur ofta betalar man försäkring på bilen?
 15. Vad är billigaste bilförsäkring?
 16. Är IF bilförsäkring bra?
 17. Är bilen skattad och försäkrad?
 18. Vad händer om bilen inte är försäkrad?
 19. Vad är bra med Länsförsäkringar?
 20. Är If bilförsäkring bra?

Hur bra är aktsam?

Hos oss får du inte bara en bilförsäkring till ett bra pris, du får även en bilförsäkring med låga självrisker. Aktsam ger dig dessutom 5 procent online-rabatt på din bilförsäkring!

Är Gjensidige bilförsäkring bra?

Gjensidige i Sverige är rankat som nr 3 bland de 3 bästa företagen i kategorin Försäkringsbolag på Trustpilot.

Är Länsförsäkringar bilförsäkring bra?

Omdöme Länsförsäkringar Bilförsäkring Hos Länsförsäkringar rekommenderar de en helförsäkring för att få ett relativt bra skydd. Däremot är premiepriserna generellt höga, Länsförsäkringar har ofta legat bland de dyraste i våra priskontroller.

Är Volvia försäkring bra?

Volvia erbjuder en bra och förmånlig försäkring, men med kortvarigt skydd för maskinskador. Volvia erbjuder en bra och förmånlig märkesförsäkring för Volvo, men med en stor brist. ... Jämfört med andra försäkringsbolag är längden otillräcklig på maskinskadeförsäkringen hos Volvia.

Vilket försäkringsbolag är bäst för bil?

Trygg Hansa pris av Konsumenternas försäkringsbyrå som den bästa bilförsäkringen med en totalpoäng på 4.6 av 5 och en kundnöjdhet på 71..

Hur mycket kostar det att försäkra en bil?

En bilförsäkring kostar i genomsnitt 4 236 kronor om året, eller 353 kronor i månaden*. Men priset varierar mycket beroende på flera olika faktorer, bland annat din ålder, bil och bostadsort. Dessa saker kan vara svåra att påverka, men det finns andra faktorer som är avgörande för priset som du faktiskt kan påverka.

Vilken försäkring är bäst för bilen?

Bästa bilförsäkringarna:
 • Trygg-Hansa Stor - 4,6.
 • Folksam Stor - 4,5. If Stor - 4,5.
 • Swedbank via Tre Kronor - Plus - 4,4. Vardia Stor - 4,4.
 • ICA Försäkring PLUS - 4,3.
 • Moderna Large - 4,2.
 • Länsförsäkringar - 4,1. Safetown Superbil - 4,1.
 • Paydrive - 4,0. Svedea - 4,0.

Kan man se om bilen är försäkrad?

Att kolla upp vart du försäkrat bilen är enkelt. Det gör du genom att surfa in hos Transportstyrelsen.se, därefter: Klicka på knappen ”Vad vill du göra?” och välj ”Se uppgifter om dina fordon”. Nu får du logga in med e-legitimation eller genom att ange ditt registreringsnummer och din behörighetskod.

Är Länsförsäkringar hemförsäkring bra?

Poängen skiljer sig mellan 18 och 26, av 30 möjliga. Till och med mellan ”de fyra stora” - Länsförsäkringar, Folksam, If och Trygghansa – finns stora skillnader. Högst betyg får Folksams stora hemförsäkring, med 26 poäng. Lägst betyg av de stora får Ifs standardförsäkring, med 18 poäng.

Vad ingår i min Volvia försäkring?

Detta ingår i Trafikförsäkring:
 • Trafik.
 • Brand.
 • Stöld.
 • Glas.
 • Räddning.
 • Rättsskydd.
 • Maskin.
 • Vagnskada.

Varför Volvia försäkring?

Oavsett om du har en ny eller lite äldre Volvo så har vi en försäkring för dig. Tack vare vårt nära samarbete med Volvo får du enkel och smidig skadeservice. Vi finns där du finns - i appen, på telefon och i din Volvoverkstad.

Vad är en bra bilförsäkring?

Enligt lag måste du alltid ha en trafikförsäkring. Om försäkringen ska täcka skador på din bil behöver du även ha en halvförsäkring eller en helförsäkring. ... Därefter kan du välja en helförsäkring om du vill ha en mer omfattande försäkring. För äldre bilar kan det räcka med en halvförsäkring.

Vilken bilförsäkring är billigast och bäst?

Det som påverkar priset allra mest är vilken försäkringsnivå, eller omfattning, du väljer på bilförsäkringen. Väljer du att bara teckna en trafikförsäkring kommer du billigast undan, medan en halv- och helförsäkring kostar mer.

Hur ofta betalar man försäkring på bilen?

– Huvudregeln är att bilförsäkring löper på ett år och det gäller att vara alert när årsförfallodagen närmar sig. Priserna är ganska pressade för alla försäkringsbolag men för att locka nya kunder kan de erbjuda pressade priser under en begränsad period.

Vad är billigaste bilförsäkring?

Trafikförsäkring. Alla bilar ska enligt svensk lag ha en trafikförsäkring. Det är den billigaste formen av bilförsäkring och ersätter personskador och skador på andras egendom.

Är IF bilförsäkring bra?

Omdöme If Bilförsäkring Överlag har If relativt bra självrisker och erbjuder sina kunder flera valmöjligheter om du tecknar en bilförsäkring hos dem. If halv och helförsäkring har också fått bra i konsumenternas jämförelse.

Är bilen skattad och försäkrad?

Genom Transportstyrelsen får du reda på om bilen är försäkrad och via vilket försäkringsbolag. ... Enda gången man ej behöver försäkring är om bilen är avställd. Är bilen påställd men ej har en bilförsäkring rapporteras det till Trafikförsäkringsföreningen och man får då betala en trafikförsäkringsavgift.

Vad händer om bilen inte är försäkrad?

Vad händer om ditt fordon är oförsäkrat? Om du inte har tecknat en trafikförsäkring så blir du automatiskt rapporterad till Trafikförsäkringsföreningen och får betala en avgift som kallas trafikförsäkringsavgift. Avgiften är avsevärt högre än den premie som du betalar för en vanlig trafikförsäkring.

Vad är bra med Länsförsäkringar?

Dom har avslutat min försäkring och jag fick faktura med stor summa från trafik föreningen utan att meddela mig. Extremt dåligt bemötande kundtjänst via telefon. Ångrar att jag valde försäkring hos länsförsäkring efter alla dessa år. Skulle rekommendera att avstå från detta försäkringsbolag.

Är If bilförsäkring bra?

Omdöme If Bilförsäkring Överlag har If relativt bra självrisker och erbjuder sina kunder flera valmöjligheter om du tecknar en bilförsäkring hos dem. If halv och helförsäkring har också fått bra i konsumenternas jämförelse.