:

Hur lång tid tar färjan Göteborg Kiel?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar färjan Göteborg Kiel?
  2. Hur mycket kostar det att åka färja till Danmark?
  3. Måste man ha munskydd på Stena Line?
  4. Vad kostar det att åka färja?
  5. Vad kostar det att ta bilen till Danmark?
  6. Vad är Mrz kod?
  7. Får man åka till Fredrikshamn?
  8. Får man åka till Skagen?

Hur lång tid tar färjan Göteborg Kiel?

Mellan Göteborg och Kiel går en bilfärjelinje. Överfartstid är vardagar 14 timmar och 30 minuter och helger 15 timmar och 30 minuter. Det går 1 tur per dag och riktning, avgång varje kväll vardagar kl 18:45 och helger kl 17:45. Linjen trafikeras av Stena Line.

Hur mycket kostar det att åka färja till Danmark?

En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 845 kr, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1195 kr.

Måste man ha munskydd på Stena Line?

Svar: Nej, munskydd är inte obligatoriskt ombord.

Vad kostar det att åka färja?

En enkelbiljett kostar 56-169 kronor i kategorin vuxen och 38-112 kronor i kategorin pensionär, student och ungdom, beroende på hur långt du reser.

Vad kostar det att ta bilen till Danmark?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.

Vad är Mrz kod?

MRZ, Machine Readable Zone, är en del av ett formulär som är avsett för maskinavläsning. Exempelvis placeras ett pass vid en passkontroll i en maskin som maskinellt läser av det.

Får man åka till Fredrikshamn?

Linjen Göteborg-Fredrikshamn trafikeras av färjorna Stena Danica, Stena Jutlandica och Stena Vinga. Om du åker på dagstur ut från Göteborg (avgång kl 08.00, 12.15 eller 16.45) och retur med direkt vändande fartyg går du inte av i Fredrikshamn och kan åka med bara ditt pass.

Får man åka till Skagen?

Åk med eller utan bil, över dagen eller med övernattning i land. Inom bekvämt avstånd med bil väntar Skagen, mysiga småstäder, shopping, kultur, god mat och en avslappnad stämning.