:

När ringer man Volvo On Call?

Innehållsförteckning:

 1. När ringer man Volvo On Call?
 2. Varför Volvo On Call?
 3. Vad är klimatpaket Volvo On Call?
 4. Hur mycket kostar Volvo On Call?
 5. Varför går det inte att logga in på Volvo On Call?
 6. Var hittar jag min Volvo ID?
 7. Hur får man Volvo On Call?
 8. Varför Volvo?
 9. Hur logga in på Volvo On Call?
 10. Var hittar jag Volvoid?
 11. Kan ej parkoppla Volvo On Call?
 12. Vad händer när man trycker på on Call?
 13. Vad gör Volvo?

När ringer man Volvo On Call?

Vid t. ex. punktering, bränslebrist eller urladdat batteri går det att tillkalla hjälp med ON CALL- knappen eller Volvo On Call-appen.

Varför Volvo On Call?

Volvo On Call är en uppkopplad tjänst som låter dig starta värmaren med mobilen, spåra din bil, skapa körjournaler och automatiskt larma räddningstjänsten vid en olycka. ... Därefter förlänger du ditt abonnemang via Volvo on Call-appen, hos oss Volvohandlare eller genom att klicka här.

Vad är klimatpaket Volvo On Call?

Om bilen är utrustad med klimatpaket* kan du fjärrstarta klimatanläggningen direkt eller ange en tidpunkt då bilen ska användas. I det senare fallet startar klimatanläggningen automatiskt för att värma upp kupén innan avfärd.

Hur mycket kostar Volvo On Call?

Priset för ett Volvo On Call-abonnemang är 390 kronor för 1 år. På Volvos hemsida får du hjälp med att starta eller förlänga ditt abonnemang.

Varför går det inte att logga in på Volvo On Call?

Problem att logga in med Volvo ID
 • Starta Volvo On Call-appen.
 • Välj "Logga in"
 • Tryck på "Glömt lösenordet?" och följ instruktionerna.

Var hittar jag min Volvo ID?

Om du har anslutit ditt Volvo ID till din bil kan du även komma åt ditt Volvo ID på din mittkonsol under Inställningar>Internetinställningar>Volvo ID. Ditt Volvo ID är samma som den registrerade e-postadressen/mobilnumret.

Hur får man Volvo On Call?

Logga in i Volvo On Call-appen med ditt Volvo ID och följ instruktionerna i appen. Om du redan har en ansluten bil i appen och vill lägga till ytterligare en, välj , Anslutna bilar och Lägg till en bil. Följ därefter instruktionerna i bilens centerdisplay. Du kan nu börja använda Volvo On Call-appens tjänster.

Varför Volvo?

Varför Volvo | Volvo Bussar. Volvos turistbussar ger högsta säkerhet, komfort och effektivitet samt driftsäkerhet och andrahandsvärde. Vi arbetar hela tiden för att vara det bästa valet för din verksamhet.

Hur logga in på Volvo On Call?

Fyll i användarnamnet till ditt Volvo ID (e-postadress/mobilnummer) och följ instruktionerna. Lösenordet återställs. Starta Volvo On Call-appen. Tryck på "Glömt lösenordet?" och följ instruktionerna.

Var hittar jag Volvoid?

Vilket är mitt Volvo ID (användarnamn)? Ditt Volvo ID är samma som den registrerade e-postadressen/mobilnumret.

Kan ej parkoppla Volvo On Call?

Om du upplever störningar med Volvo On Call-appen trots att bilen som appen är kopplad till står utomhus på en öppen plats med mobiltäckning och din mobila enhet har en god internetanslutning, prova att installera om appen på din mobila enhet.

Vad händer när man trycker på on Call?

ON CALL-knappen – vid problem med bilen Tryck på ON CALL-knappen i taket i minst 2 sekunder för att aktivera tjänsten och komma i kontakt med VOC servicecenter, se Tillgängliga Volvo On Call-funktioner.

Vad gör Volvo?

Aktiebolaget Volvo är moderbolag för Volvokoncernen, även Volvo Group, som tillverkar lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, marina och industriella drivsystem.