:

Hur loggar jag in på mobilt BankID?

Innehållsförteckning:

 1. Hur loggar jag in på mobilt BankID?
 2. Hur skaffar jag mobilt BankID SEB?
 3. Kan man logga in på datorn med mobil BankID?
 4. Hur aktiverar jag mitt BankID?
 5. Hur byter jag Mobilt BankID SEB?
 6. Kan man ha både BankID och Mobilt BankID?
 7. Hur aktiverar man nytt BankID SEB?

Hur loggar jag in på mobilt BankID?

Så här gör du för att logga in med Mobilt BankID
 1. Fyll i ditt personnummer och välj Mobilt BankID.
 2. Tryck sedan på Logga in.
 3. Starta BankID säkerhetsapp i din mobila enhet och skriv in din kod du valde när du beställde Mobilt BankID.
 4. Du är nu inloggad.

Hur skaffar jag mobilt BankID SEB?

Logga in på internetbanken med ett BankID utgivet av SEB (mobilt BankID eller BankID på kort) eller din digipass. Om du inte har någon av dessa kan du skaffa det på något av våra kontor. Ansök om mobilt BankID under Mitt SEBmobilt BankID och BankID på kort – Beställ.

Kan man logga in på datorn med mobil BankID?

Mobilt BankID sparas i din mobiltelefon eller surfplatta. Det gör bl. a. att du kan använda din mobila enhet som en fristående "säkerhetsdosa" när du behöver identifiera dig på internet, även om du surfar på en dator.

Hur aktiverar jag mitt BankID?

Aktivera ett BankID i telefonen eller surfplattan om du inte redan har ett. Öppna BankID-appen och gå till Inställningar. Aktivera fingeravtryck med menyvalet Touch ID för BankID (iPhone/iPad) eller Fingeravtryck för BankID (Android). Följ anvisningarna i BankID-appen.

Hur byter jag Mobilt BankID SEB?

Mobilt BankID går inte att flytta eller kopiera till en annan enhet. När du byter till en ny telefon eller surfplatta installerar du appen i din nya telefon och ansöker om mobilt BankID på internetbanken genom att gå till Mitt SEBBankID – Beställ. Efter att du fått ditt nya mobila BankID, spärrar du det gamla.

Kan man ha både BankID och Mobilt BankID?

Det går att ha upp till 8 st Mobilt BankID per enhet men bara ett Mobilt BankID per person. Exempelvis kan en hel familj ”dela” på t ex en Ipad. När du ska använda en enhet som har flera Mobilt BankID installerat behöver du ändra så att rätt Mobilt BankID används vilket kännetecknas av ditt personnummer.

Hur aktiverar man nytt BankID SEB?

Ladda ner BankID:s säkerhetsapp till din nya telefon eller surfplatta från App store, Google play eller Microsoft store. Logga in på internetbanken med ett BankID (mobilt eller på kort) utgivet av SEB. Tryck på Mitt SEB och mobilt BankID på kort. Tryck på Beställ och signera avtalet för att få en aktiveringskod.