:

Var kan man betala trängselskatt?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan man betala trängselskatt?
  2. Hur får jag autogiro på trängselskatt?
  3. Hur gör man Autogiro Nordea?
  4. Vad händer om man inte betalar trängselskatt?
  5. Hur gör jag för att få autogiro?

Var kan man betala trängselskatt?

Trängselskatt kan betalas via bankgiro på bank, via Internetbank eller med bankernas kuverttjänster. Varje månad får du en avi från Transportstyrelsen med föregående kalendermånads passager och belopp (skattebeslut) att betala.

Hur får jag autogiro på trängselskatt?

Du som privatperson (och enskild firma) kan endast anmäla autogiro via din internetbank. När du väljer att teckna ett nytt autogiro i din internetbank; ange Transportstyrelsen när du söker på mottagare. Du kan sedan välja för vilken skatt eller avgift du vill anmäla autogiro.

Hur gör man Autogiro Nordea?

För att kunna använda Autogiro behöver du ha Internetbanken och tillvalet Betalningar kopplat till din Internetbank. Har du inte tillvalet kan du enkelt lägga till det via Internetbanken. Har du tillvalet kan du anmäla dig direkt i Internetbanken under Betalningar och överföringar-> Autogiro.

Vad händer om man inte betalar trängselskatt?

Om betalningen inte bokförts på Transportstyrelsens konto för trängselskatt det datum som står på avin, läggs en tilläggsavgift på. Tilläggsavgiften är 500 kronor. ... Obetalda skattebeslut överlämnas därefter till Kronofogden, som debiterar 600 kronor i grundavgift.

Hur gör jag för att få autogiro?

Hantera och Kontrollera Autogiro i internetbanken Du som har internetbanken med säkerhetsdosa kan själv hantera och kontrollera dina autogiromedgivanden. Du får en sammanställning på alla dina medgivanden, med uppgift om konto för betalning och status på medgivandet. Du kan lägga till, ta bort och ändra medgivanden.