:

Var är min buss Västtrafik?

Innehållsförteckning:

 1. Var är min buss Västtrafik?
 2. Hur reser man i Göteborg?
 3. När byter Västtrafik tidtabell?
 4. Var är bussen karta?
 5. Vilka spårvagnar går till Backaplan?
 6. Vad kostar tågkort?
 7. När slutar Sommartidtabell Västtrafik?
 8. När ändras Busstiderna?
 9. Kan man se var bussen är?
 10. Var är bussen på Gotland?
 11. Var går bussarna vid Slussen?
 12. Vad kostar ett månadskort?

Var är min buss Västtrafik?

”Var är bussen?”-appen finns för Iphone- och Android-telefoner och går att använda i hela Västra Götalandsregionen. I dagsläget omfattas endast buss, spårvagn och båt. Västtrafiks förhoppning är dock att även tågtrafiken ska ingå i appen på längre sikt. Mer information om appen finns på Västtrafiks webbplats.

Hur reser man i Göteborg?

Priset för en resa i Göteborg kostar från 26 kronor enkel väg. För dig som åker sällan finns det möjlighet att köpa lösa biljetter, både via sms och webb samt via försäljningsställen och på spårvagnarna. Åker du buss kan du inte köpa biljett ombord.

När byter Västtrafik tidtabell?

De flesta linjer byter till sommartidtabell den 14 juni. I södra skärgården sker bytet den 7 juni, i Borås den 21 juni och Västtågens sommartidtabell startar den 28 juni. Nedan kan du se vilka förändringar som sker i din zon.

Var är bussen karta?

Med vår app Tabussen.nu kan du i realtid se var bussen befinner sig geografiskt på en karta. ... Den nya tjänsten innebär att du via ett sök i reseplaneraren följa en buss och se var den befinner sig på en karta i appen.

Vilka spårvagnar går till Backaplan?

Vägbeskrivning till Backaplan Göteborg med kollektivtrafik
 • Buss: 136, 177AS, 24, 25, 310, 45, GRÖN X, SVART, X2.
 • Tåg: ÄLVÄNGEN STATION - GAMLESTADEN STATION, KUNGSBACKA STATION - GÖTEBORG CENTRALSTATION.
 • Spårväg: 10, 14.

Vad kostar tågkort?

Årskort Silver Plus Res obegränsat under ett år i valfri klass på alla våra dagtåg samt i 2 klass på nattåget för 67 300 kronor. Kom ihåg att du alltid måste boka plats i förväg om du reser med SJ Snabbtåg och SJ Nattåg!

När slutar Sommartidtabell Västtrafik?

16 augusti byter vi tidtabeller i hela regionen och hållplats Nordstan öppnar igen. I Borås stadstrafik ändras tidtabellen 9 augusti och linje 381 kör enligt en sensommartidtabell fram till 30 september. I slutet av sommaren ökar resandet med kollektivtrafiken i takt med att semester och sommarlov tar slut.

När ändras Busstiderna?

Nu står sommaren snart för dörren och den 13 juni börjar vår sommartidtabell att gälla. Under sommaren är det generellt färre som reser med oss. Därför anpassar vi varje år när och var våra bussar kör under sommaren. Till exempel kör många av de turer som primärt skolelever reser med inte under sommaren.

Kan man se var bussen är?

Med Västtrafiks nya app kan du hålla koll på vart bussen du tänkt åka egentligen befinner sig. Idag släpper Västtrafik appen ”Var är Bussen?” till Ios och Android. Med den kan resenärer se vart bussen faktiskt befinner sig i förhållande till hållplatsen.

Var är bussen på Gotland?

Här är bussen Sök din linje eller hållplats eller använd reseplaneraren. På kartan visas aktuella hållplatser samt var din buss befinner sig. Om inte kartan kommer fram direkt behöver du klicka på länken Karta uppe i menyn. Öppna kartan i ett eget fönster här.

Var går bussarna vid Slussen?

En tillfällig bussterminal öppnade våren 2018 på Stadsgårdskajen kan Stockholms stad fortsätta ombyggnaden av Slussen. Den tillfälliga bussterminalen kommer att användas till cirka 2023. Då ska nya bussterminalen i Katarinaberget vara klar och kan ta emot bussarna från Nacka och Värmdö.

Vad kostar ett månadskort?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.