:

Hur mycket kostar Laserdome?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar Laserdome?
 2. Vad är åldersgränsen på Laserdome?
 3. Hur många måste man vara för att spela Laserdome?
 4. Hur mycket kostar Laserdome Borås?
 5. Vad är lasergame?
 6. Vad gör man på Laserdome?
 7. Vad gör man i Laserdome?
 8. Måste man boka Laserdome?
 9. Hur spelar man lasergame?
 10. Är Laserdome farligt?
 11. Hur långt är ett Laserdome Spel?

Hur mycket kostar Laserdome?

Laserdome-spel
 • 1 spel á 16 min. 80:-
 • 2 spel á :-
 • 3 spel á :-

Vad är åldersgränsen på Laserdome?

Laserdome har inget med styrka att göra – det är snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmåga som är avgörande. Åldersgräns för kalas är 7-100 år. Laserdome är det ultimata äventyret perfekt för kalas: med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom mörkret.

Hur många måste man vara för att spela Laserdome?

Här möts ni i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Här krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande. 18 personer kan spela samtidigt. Bokar ni färre än 12 platser så finns möjligheten för andra sällskap att också boka in sig på samma tid.

Hur mycket kostar Laserdome Borås?

Arkadhallen med alla spel på free-play
 • Arkadhallen 30 minuter. Fri tillgång till Arkadhallen under 30 minuter. 80 kr per person.
 • Arkadhallen 60 minuter. Fri tillgång till Arkadhallen under 60 minuter. 120 kr per person.
 • Arkadhallen extra tid. Extra timma i arkadhallen. 80 kr per person.

Vad är lasergame?

Lasergame eller Laserworld (även kallat Laserdome eller engelskans Laser tag) är en lag- eller individuell sport, där spelarna försöker få så många poäng som möjligt genom att skjuta på diverse mål, oftast en motståndare eller stationära objekt.

Vad gör man på Laserdome?

Varje spelare har 5 blinkande fält (träffytor). En träff på bröstet ger 200 poäng, rygg 100 poäng, axlar & pistolträff 50 poäng. Varje träff registreras automatiskt i din utrustning och du tilldelas poäng. Efter spelets slut sammanställs resultaten och alla kan se slutresultatet på en skärm i lobbyn.

Vad gör man i Laserdome?

I en rökfylld arena med musik som får adrenalinet att rusa, jagar ni era motståndare genom mörka gångar på de olika våningarna. Uppgiften är enkel skjut så många motståndare som möjligt men se upp, du vill inte skjuta dina medspelare.

Måste man boka Laserdome?

Det går bra att bara komma in men vi rekommenderar alltid att ni bokar, framförallt på helgerna och det kostar inget extra.

Hur spelar man lasergame?

Målet med spelet är att träffa sina motståndare så många gånger som möjligt. Varje träff ger poäng som registreras. Systemet håller reda på poängen och i slutet av spelet presenteras de på en skärm ute i lobbyn. Efter spelet får varje spelare ett resultatpapper med statistik och poäng utskrivet.

Är Laserdome farligt?

Själva spelet Laserdome är helt ofarligt men däremot är spelarenan mörk, rökfylld, full med hinder och skiljeväggar och dessutom full med adrenalinstinna motståndare. Det kan finnas risk att andra av misstag spelare stöter in i dig eller att du missar en skiljevägg som är i vägen.

Hur långt är ett Laserdome Spel?

Ett spel pågår i 30 minuter. Önskar man spela kortare spel prata med personalen på plats. Q. Spelar vi som bokat Laserdome själva ?