:

När öppnar Blomsterlandet Västerås?

Innehållsförteckning:

  1. När öppnar Blomsterlandet Västerås?
  2. Hur mycket kostar ett blombud?
  3. Hur beställer man blommor?
  4. Hur sköter man Bollkryss?
  5. Hur får man krysantemum att blomma?
  6. När kan man plantera ut krysantemum?
  7. Hur sköter jag min krysantemum?

När öppnar Blomsterlandet Västerås?

Blomsterlandet, Löpkranegatan 2, Västerås
Mån:10.00-19.0010.00-19.00
Tis:10.00-19.0010.00-17.00
Ons:10.00-19.0010.00-17.00
Tor:10.00-19.00

Hur mycket kostar ett blombud?

Du kan beställa blombud med ett par rosor som kostar mellan 1 kr men vill du ha en bukett med snittblommor så får du betala ca 230-295 kr hos de olika blombuden. Utöver detta tillkommer frakten hela vägen till mottagarens dörr och det kostar 99 kr oavsett vilket blombud du väljer.

Hur beställer man blommor?

Beställ blomsterbud enkelt med mobil eller dator Vårt nätverk av blomsterbutiker och florister kopplas ihop genom vår webbutik där du precis som hos våra florister kan skicka blombud. På nätet kan du välja blommor i lugn och ro. När du gjort ditt val väljer du den betalmetod som passar dig bäst.

Hur sköter man Bollkryss?

Skötsel bollkryss Bollkryssen trivs bäst i halvskugga, svalare placering gör att blommorna håller längre, men den vill inte stå för mörkt eller skuggigt, ljuset är viktigt för att blommorna ska slå ut ordentligt. Plantera gärna ner i större krukor för att underlätta skötseln. Använd gärna Plantagens Premiumjord.

Hur får man krysantemum att blomma?

Den vill väldigt gärna stå på en skyddad och ljus plats, men utan att vara i direkt sol alltför länge. Ju mindre direkt sol den får, desto bättre håller sig blommorna och kan blomma ut vackert både under sommaren och hösten, då lägre temperaturer verkligen gynnar krysantemum.

När kan man plantera ut krysantemum?

Krysantemum blommar ända tills frosten kommer. Krysantemum med knoppar vars färg syns kommer att blomma i upp till fyra veckor och den är lättskött. Den ska vattnas rejält, men får gärna torka ut lätt mellan vattningarna. Den föredrar en ljus plats, men inte i direkt sol, och håller längst på en sval plats.

Hur sköter jag min krysantemum?

sköter du din krysantemum Bollkrysantemum är perfekt att ha ute. I den svala luften håller den längre än inomhus. Vattna så att jorden håller en lätt och jämn fuktighet. Blir jorden för torr kan knopparna trilla och blomningen uteblir, och rotblöta är det få växter som klarar någon längre tid.