:

Hur länge har Arken Zoo öppet?

Innehållsförteckning:

 1. Hur länge har Arken Zoo öppet?
 2. Hur många butiker har Arken Zoo?
 3. Vart kan man köpa djur i Östersund?
 4. Finns det djur på Arken Zoo?
 5. Kan man lämna tillbaka djur?
 6. Får man ta med sin hund till Arken Zoo?
 7. Hur kan man köpa djur?
 8. Vilka djur kan man köpa i Sverige?
 9. Har Arken Zoo hamster?
 10. Får man ha med sig hunden in på Arken Zoo?
 11. Har Arken Zoo presentkort?
 12. Vad kan man köpa husdjur?
 13. Vilka djur kan man köpa i djuraffär?
 14. Vilka exotiska djur får man äga i Sverige?
 15. Kan hamstrar äta havrefras?
 16. Kan hamstrar äta ostbågar?
 17. Vad får man ha som husdjur?
 18. Vilket husdjur är mest lättskött?
 19. Varför ska man inte köpa djur från djuraffär?
 20. Vilka ovanliga djur får man ha i Sverige?

Hur länge har Arken Zoo öppet?

Vi har alltid öppet köp i 30 dagar och för våra hund- och kattfoder har vi en smakgaranti på torrfoder som du kan använda ifall din hund eller katt inte skulle tycka om fodret.

Hur många butiker har Arken Zoo?

Ett besök hos oss ska ge dig en härlig upplevelse fylld av glädje och inspiration. Sedan 2015 är Arken Zoo en del av nordens största husdjurskedjekoncept, Musti Group, med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Vart kan man köpa djur i Östersund?

Besök Arken Zoo Östersund - Din djuraffär i Östersund!

Finns det djur på Arken Zoo?

Har du beslutat dig för att skaffa en liten kompis, eller har du redan ett mysigt smådjur i hemmet? Grattis! Vi på Arken Zoo finns vid din sida genom hela djurets liv, tveka inte att rådfråga oss om du har funderingar! Vi vill att alla djur ska må bra och vara glada - stora som små!

Kan man lämna tillbaka djur?

Du kan ångra ditt köp upp till 30 dagar från det att du mottagit din vara. ... I vissa av våra fysiska butiker går det bra att returnera varor inhandlade på e-handeln, dock inte i alla.

Får man ta med sin hund till Arken Zoo?

De ska inte behöva stanna hemma eller vänta i bilen medan husse och matte kommer in i butiken”, säger Sarah Frelin Ekvall, Marknadschef Arken Zoo. På Arken Zoo är husdjuren den huvudsakliga kunden som ska toppservice. Arken Zoo välkomnar inte bara husdjur i sina butiker, utan garanterar också en femstjärnig service.

Hur kan man köpa djur?

Tips om du ska köpa djur Blocket är som Sveriges största djurbutik, med tusentals djurannonser att leta bland. Här hittar du allt från små husdjur som vandrande pinnar till lantbruksdjur och stora hästar. Men se till att du vet vad vad som gäller och vad du ger dig in på.

Vilka djur kan man köpa i Sverige?

Andra ovanliga husdjur som är lagliga i Sverige är löpanka, vallaby, jordekorre, hängbukssvin, vandrande pinnar och tenrek. Tänk på att läsa på noga om vilka regler som gäller för ovanliga djur hos jordbruksverket innan du bestämmer dig för att skaffa ett nytt husdjur.

Har Arken Zoo hamster?

En hamster kanske har stått högst upp på din önskelista jättelänge och äntligen är det dags att få hem din nya vän! ... Hos oss hittar du allt du behöver till din hamster som tex foder, bur och leksaker!

Får man ha med sig hunden in på Arken Zoo?

Arken Zoo tillåter att man tar hunden med in till butiken men då måste du främst använda entrén vid spårvagnen (nedre plan) eller vid McDonald´s (övre plan) för att slippa att ha hunden mer än nödvändigt på centrumets allmänna med hänsyn till allergiker och hundrädda besökare.

Har Arken Zoo presentkort?

Presentkortet gäller endast online på arkenzoo.se, ej i Arken Zoos fysiska butiker. Presentkortet kan ej användas för köp av bilburar eller akvarier. Presentkortet gäller 6 månader från och med att presentkortet skickats till försäkringstagaren. Presentkortet är personligt och kan endast användas vid ett köptillfälle.

Vad kan man köpa husdjur?

Vill du skaffa ett husdjur som endast kommer leva i några år är exempelvis en hamster ett lämpligt val. Andra gnagare lever dock vanligtvis längre. Samma gäller akvariefiskar och olika fågelarter. Läs noga på om just den djurart som du är intresserad av att skaffa som husdjur.

Vilka djur kan man köpa i djuraffär?

När du ser att ditt djur mår bra så mår även du bra.
 • Fåglar. Undulater, parakiter, små papegojor. ...
 • Kaniner. Kaniner är sannolikt en av de mest populära av alla smådjur. ...
 • Marsvin. ...
 • Guldhamster / Dvärghamster. ...
 • Gerbiler / Ökenråttor. ...
 • Fiskar.

Vilka exotiska djur får man äga i Sverige?

Det är inte tillåtet att ha apor, rovdjur eller rovfåglar som sällskapsdjur. Du får heller inte ha korsningar mellan tamkatt och vilda kattdjur eller mellan tamhund och vilda hunddjur. Djuren måste vara födda och uppfödda i fångenskap för att hållas som sällskapsdjur. Du får inte ha djur som fångats i det vilda.

Kan hamstrar äta havrefras?

65 % av hamsterns kost bör bestå av kolhydrater. ... Kolhydraterna i hamsterns foder utgörs bland annat av vete, havre, korn och liknande. Utöver kolhydrater i fodret så är det även bra att ge hamstern andra källor till kolhydrater, exempelvis pasta, ris, potatis och bröd.

Kan hamstrar äta ostbågar?

Ostbågar – alla älskar dem – till och med hamstrar!

Vad får man ha som husdjur?

Sällskapsdjur
 • Akvariefisk. Dessa tropiska djur har alltid fascinerat människan med sina vackra, omväxlande färger, oförutsägbara rörelser och sitt spännande kroppsspråk. ...
 • Burfåglar. Det finns en stor mängd burfåglar världen över, några är små och några är stora. ...
 • Hamster. ...
 • Hund. ...
 • Kanin. ...
 • Katt. ...
 • Marsvin. ...
 • Råtta och mus.

Vilket husdjur är mest lättskött?

Fiskar. En fisk är ett av de mest lättskötta djuren du kan ha och de kan vara ett bra första djur för att lära ett barn att ta ansvar. De tar dessutom inte speciellt mycket utrymme i hemmet och behöver inget socialt umgänge från dig som ägare.

Varför ska man inte köpa djur från djuraffär?

De kan ha fötts upp under okända förhållanden, transporterats och fraktats från ett ställe till ett annat och många djur kan ha fått sätta livet till på vägen. Djur i zoobutiker ökar också risken för impulsköp. Det finns i dag alltför många djur som är inköpta ogenomtänkt.

Vilka ovanliga djur får man ha i Sverige?

Det finns en hel del ovanliga djur som är lagliga i Sverige, men det gäller att man har koll på vad som är tillåtet och vilka djur man får ha....Innehåll visa
 • Afrikansk Pygméigelkott.
 • Iller.
 • Råtta.
 • Räv.
 • Kapybara.
 • Gerbil (ökenråtta)
 • Flygpungekorre.