:

Vad ingår i Solid Försäkring?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ingår i Solid Försäkring?
  2. Vad täcker solid Bilgaranti?
  3. Vad är Solnummer?
  4. Vad kostar Bilgaranti?
  5. Vad är det som omfattas Trafiksäkerhetsgaranti?
  6. Vad är Dekalnummer cykel?
  7. Vad kostar Autoconcept?
  8. Vad ska en varudeklaration innehålla?
  9. Vad innebär Trafikgaranti?

Vad ingår i Solid Försäkring?

Du kan få ersättning om du hamnar på sjukhus, 5000 kr vid tandskada, upp till kr vid medicinsk invaliditet och 5000 kr om du bryter något ben på grund av en olycka. Med Solids enkla upplägg får du ett fast engångsbelopp i ersättning.

Vad täcker solid Bilgaranti?

Alla skador som berör garantin handläggs av Solid Försäkringar. Ersättning för skada som omfattas av denna garanti lämnas av säljaren som är garantigivare. ... Garantin omfattar reparation av fel på alla elektroniska och rörliga mekaniska komponenter inklusive arbete med följande undantag och begränsningar.

Vad är Solnummer?

Vad är ett sol-nummer? När du köpt en cykel via någon av våra partners som erbjuder en försäkring så finns det en stöldskyddsdekal på din cykel. På dekalen finns ditt stöldskyddsnummer, ett så kallat ”sol-nummer".

Vad kostar Bilgaranti?

12 månader: 291 kr/månad (totalt: 3 495 kronor) 18 månader: 243 kr/månad (totalt: 4375 kronor) 24 månader: 250 kr/månad (totalt 5 995 kronor)

Vad är det som omfattas Trafiksäkerhetsgaranti?

Om ett fel har funnits vid leveransen eller uppkommit inom angiven garantitid/körsträcka, åtar sig säljföretaget att avhjälpa felet kostnadsfritt vid närmaste lämpliga verkstad som har anvisats av säljföretaget.

Vad är Dekalnummer cykel?

Det kan man göra genom att märka cykeln med sitt personnummer, ett dekalnummer eller en dna-märkning. Det viktiga är att den får en unik identitet. Och den som köper en begagnad cykel har också ett ansvar, säger Lotta Mauritzson: – Om man köper en begagnad cykel ska man kolla att man köper den från rätt ägare.

Vad kostar Autoconcept?

Vi har priser från 2 000 kr per år och uppåt. När det är dags att förnya din produkt ser du priset på just din försäkring på "mina sidor". Du kan välja att betala med kort, autogiro eller faktura.

Vad ska en varudeklaration innehålla?

Varudeklarationen ska vara lättillgänglig och synlig på den begagnade bilen. Den ska också innehålla uppgifter om bland annat skatt, garantier och eventuellt beräknade reparationskostnader. Be om ett undertecknat exemplar av varudeklarationen när du köper bilen. Kontrollera också besiktningspapper och servicebok.

Vad innebär Trafikgaranti?

Kan för ordningens skull meddela att trafiksäkerhetsgarantin täcker att som omfattas av besiktningen utom avgasreningen. Gäller i en månad eller 100 mil för bilar under 50000:- och tre månader eller 300 mil för bilar över 50000:-.