:

Hur många anläggningar har Bilia?

Innehållsförteckning:

 1. Hur många anläggningar har Bilia?
 2. Vilka bilmärken säljer Bilia?
 3. Vad ingår i Bilia service?
 4. Vem äger Bilia Group?
 5. När byggdes Bilia Haga Norra?
 6. Är Bilia franchise?
 7. Vem köper en BMW?
 8. Vad ingår i en Volvo service?
 9. Vad ingår i Volvo Assistans?
 10. Vem äger Bilia?
 11. När slutar Bilia sälja Volvo?
 12. Varför ska man köpa BMW?
 13. Hur mycke kostar BMW?
 14. Vad ingår i service Volvo s40?
 15. Vad ingår i service V50?
 16. Har min bil Volvo Assistans?
 17. Varför slutar Bilia sälja Volvo?
 18. Varför slutar Bilia med Volvo?
 19. Är det värt att köpa en BMW?

Hur många anläggningar har Bilia?

Koncernbolaget Bilia AB har över 100 anläggningar och vi finns i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder.

Vilka bilmärken säljer Bilia?

Bilia säljer personbilar av märket Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine, transportbilar av märket Renault, Toyota, Mercedes och Dacia och lastbilar av märket Mercedes.

Vad ingår i Bilia service?

Tjänster som ingår i ditt serviceavtal:
 • Byte av motorolja, filter och packning.
 • Funktion-, slitage- och säkerhetskontroller inklusive justeringar.
 • Milbundna intervalltillägg (t. ex. byte kupéfilter, luftfilter, tändstift, kamrem).

Vem äger Bilia Group?

Historia. Redan 1967 togs det första steget mot det Bilia som finns idag. Då bildade AB Volvo det helägda dotterbolaget Volvator för att samordna återförsäljare och hjälpa till vid generationsskiften.

När byggdes Bilia Haga Norra?

Det har hänt mycket sedan invigningen av vår förra fastighet år 1973 och det gick inte längre att trolla med den. Vi såg ett behov av att förnya oss och vårt arbetssätt i en modern anläggning som klarar av dagens behov, och är glada att ha gjort detta tillsammans med Fabege.

Är Bilia franchise?

Bilia säljer personbilar av märkena Volvo (som den 23 november 2020 meddelade att avtalet sägs upp) BMW, Toyota, Renault, Lexus, MINI, Dacia och Alpine samt transportbilar av märkena Renault, Toyota och Dacia....Bilia[redigera | redigera wikitext]
Historia
Grundat1929
Ekonomi
Omsättning29,508 miljarder SEK (2019)
Övrigt

Vem köper en BMW?

Bilia - Återförsäljare av BMW och MINI - nya och begagnade bilar.

Vad ingår i en Volvo service?

Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Vad ingår i Volvo Assistans?

Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder. Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E4:an, till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan den repareras.

Vem äger Bilia?

Föregångaren till Bilia Göteborg, grundades 1929 av bilhandlaren Einar Hellsén under namnet AB Bil & Truck. Till en början sålde man flera olika bilmärken, men fick 1938 ensamrätt som Volvoåterförsäljare.

När slutar Bilia sälja Volvo?

Bilia, som förra året sålde Volvobilar för 6,4 miljarder kronor i Sverige och Norge, ska som det ser ut nu sluta sälja Volvo. Den 19 november tog Bilia emot en uppsägning av återförsäljaravtalet i dess nuvarande form för Volvo Cars i Sverige och Norge. Uppsägningen gäller både bilaffären och serviceaffären.

Varför ska man köpa BMW?

BMW tillverkar väldigt bra bilar med hög kvalité, vilket gör dem attraktiva även som begagnade. De är både bekväma och roliga att köra med bra växellådor och motorer samt bakhjuls- eller fyrhjulsdrift (Xdrive).

Hur mycke kostar BMW?

BMW står för 3930 st fordon här på Wayke, och mest populära färgerna är vit, grå och svart. Majoriteten av fordonen har diesel som bränsle, men det finns även ett litet antal elhybrid. Genomsnittsbilen från BMW är tillverkad 2017, har gått 6 260 mil och kostar 326 285 kr.

Vad ingår i service Volvo s40?

Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Vad ingår i service V50?

Re: 15.000mil service, V50 1.8f 15,17,19000mil är Olja + Filter, 16000 är Olja, Filter, Samt kupéfilter. 18000 är Olja, Filter, Kupéfilter,Luftfilter samt tändstift.

Har min bil Volvo Assistans?

Du kan även ringa 020–55 55 66 (Sverige) eller + 46 31 51 83 35 (om du befinner dig utomlands). Om du ringer behöver vi följande uppgifter för att kunna hjälpa dig: Var bilen finns så att din bil kan lokaliseras för assistans. Bilens registreringsnummer och färg så att din bil lätt kan identifieras på platsen.

Varför slutar Bilia sälja Volvo?

Volvo köpte i september upp den Stockholmsbaserade återförsäljaren Upplands Motor. Då sade man att anledningen bakom affären var att Volvo Cars vill modernisera sättet som deras kunder köper, leasar, prenumererar på och servar sina bilar i Sverige. Målet är att man ska sälja 50 procent av sina bilar online år 2025.

Varför slutar Bilia med Volvo?

Anledningen till det var dels att Volvo Cars ska satsa hårt på digital försäljning, samt att man förvärvat den Stockholmsbaserade åretförsäljaren Upplands Motor AB. Upplands Motor hade sedan tidigare flera andra tillverkares bilar till försäljning – bland andra Ford, Renault och Mercedes.

Är det värt att köpa en BMW?

Det är en ren chansning att köpa en så gammal BMW då de oftast saknar full service-historik, har ägts av yngre kepsnissar som med stor sannolikhet tycker det är roligt att ligga brett. Hittar man en välskött gammal BMW så brukar priset sticka iväg, men man kan ha tur och göra fina klipp. Ganska bra klös i dem dessutom.