:

Hur mycket kostar det att hyra en container?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar det att hyra en container?
 2. Vad kostar bland container?
 3. Vad kostar Big Bag hämtning?
 4. Vad kostar Byggsäckar?
 5. Hur fungerar Big Bag?
 6. Hur mycket rymmer en Bigbag?
 7. Hur frakta bort jord?
 8. Hur sorterar man krossat glas?
 9. Hur påverkas miljön av glas?

Hur mycket kostar det att hyra en container?

 • 3. kr/mån* Moverbox – längd 2 meter. Volym: 6.7 m3. ...
 • 4. kr/mån* Container 8 fot – längd 2.5 meter. Volym: 9.8 m. ...
 • 6. kr/mån* Container 10 fot – längd 3 meter. Volym: 15.7 m3. ...
 • 13. kr/mån* Container 20 fot – längd 5.9 m. Volym: 32.8 m3. ...
 • kr/mån* Container 40 fot – längd 11.8 m.

Vad kostar bland container?

Välj bland följande material: avfall till sortering, gips, grovt brännbart, skrot, trä och trädgårdsavfall. Pris är exkl. moms. Välj bland följande material: avfall till sortering, gips, grovt brännbart, skrot, trä och trädgårdsavfall....Beställ container och storsäck.
Höjd2000 mm
Bredd2580 mm
Längd5300 mm

Vad kostar Big Bag hämtning?

Säckarna kostar 170 kr/st. Till det tillkommer en utkörningsavgift på 124 kr.

Vad kostar Byggsäckar?

Var köper jag mina Byggsäckar? Du kan antingen köpa dina säckar hos någon av våra återförsäljare eller så beställer du den direkt här på hemsidan, vi kan då leverera önskat antal säckar direkt hem till dig. Leveransen är kostnadsfri och du betalar samma pris för säckarna som du gör hos din återförsäljare.

Hur fungerar Big Bag?

Information för leverans av material i BIG BAG-säckar Ange antal säckar av önskat material, och eventuell kornstorlek. Vi packar därefter materialet och levererar det med en kranbil två dagar efter beställningsdatum. ... En leveransavgift om 625 kr tillkommer per leverans (upp till 8 säckar).

Hur mycket rymmer en Bigbag?

En BIG BAG-säck rymmer ca 1 m³, en liftdumper ca 6 ton och en lastväxlare ca 8 ton.

Hur frakta bort jord?

I många fall åker man ut med en lastbil med kran när ma n kör bortforsling. Det smidiga med kran är att de kan sträcka sig väldigt långt och har en styrka som gör att de kan greppa om tungt avfall. Om det är mycket avfall såsom stammar, grova grenar och stubbar är lastbil med kran ett bra fordon att använda sig av.

Hur sorterar man krossat glas?

Om du har ett obrukbart dricksglas kan du slänga det i den vanliga soppåsen, större föremål och fönster- och spegelglas ska du lämna på återvinningscentralen. Om det finns vassa kanter på glaset, se till att förpacka det väl innan du slänger det i soppåsen.

Hur påverkas miljön av glas?

Det är när det kommer till att tillverka glas som innehåller bly som det inte längre blir bra mot miljön. Då sprids bly och arsenik ut i naturen genom antingen luften, vattnet, avfallet eller vis kemikaliehanteringen. Man brukar räkna med att en radie på 4 km från det område där glaset tillverkas påverkas av utsläppen.